Maak gratis een profiel aan

Dating in Almere

Jij en die ene leuke single man of vrouw van datingsite Relatieplanet zijn al een tijdje gezellig aan het chatten. Je ziet veel overeenkomsten en wil hem of haar graag ontmoeten. Gelukkig heeft je date ‘ja’ gezegd en jij mag bepalen waar jullie naartoe gaan in Almere. Je bent erg enthousiast en wil dat dit een eerste date wordt die jullie beiden niet snel zullen vergeten. Om je hierbij te helpen hebben we de vijf leukste dates in Almere onder elkaar gezet!

Schrijf je gratis in

Laat je verwarmen bij whisky distilleerderij JN Whisky

Ben jij een echte whisky kenner en wil je dit graag met je date delen? Breng dan samen een bezoekje aan distilleerderij JN Whisky. Voorheen brouwden ze het zwaarste biertje ter wereld, maar nu richten ze zich volledig op dit hartverwarmende drankje. Jullie kunnen meedoen aan een workshop of een proeverij en hier samen heerlijk van genieten. Natuurlijk kunnen jullie hierna genieten van een lekker hapje in het gezellige centrum van Almere.

Ga met je date op safari in De Oostvaardersplassen

Wil jij graag eens een ijsvogel van dichtbij bekijken? Of is je date helemaal onder de indruk van De Nieuwe Wildernis? Dan is een bezoekje aan de Oostvaardersplassen de ideale date voor jullie! Ga bijvoorbeeld op safari met een boswachter en laat je verwonderen door de rijke natuur van dit prachtige gebied. Of breng een bezoekje aan het Natuurbelevingscentrum De Oostvaarders. Ontspan tijdens deze date en geniet van elkaar en de natuur!

Ga samen op avontuur in het PIT Veiligheidsmuseum

Heb jij je altijd afgevraagd hoe belangrijk het werk van de veiligheidsdiensten is? Of vinden jullie het leuk om een spannende en leerzame date te hebben? Breng dan een bezoekje aan het PIT Veiligheidsmuseum. Hier ervaar je op interactieve wijze de geschiedenis van bijvoorbeeld de brandweer en mag je zelfs samen een brand blussen. Natuurlijk is het vuur dat in jullie harten brandt na deze date onblusbaar!

Ga voor een romantisch boottochtje in de wateren in en rondom Almere

Ben je een echte waterrat of word jij gelukkig van het voelen van de wind in je haren? Dan kunnen jullie natuurlijk altijd een bootje of een kano huren en Almere verkennen vanaf het water. Geniet van een heerlijk zwoel briesje terwijl jullie samen op ontdekkingstocht gaan. Het is bijna onmogelijk om een date te bedenken die romantischer is dan deze!

Sta samen voor AAP bij de Apeneilanden in Almere

Houden je date en jij van dieren en willen jullie graag meer leren over hoe verwaarloosde aapjes worden opgevangen? Neem dan een kijkje bij de Apeneilanden van stichting AAP. Hier worden apen en andere exotische zoogdieren die gered zijn uit verwaarlozing verzorgd en kunnen ze rustig verder leven. Het is ook mogelijk om mee te doen met een rondleiding en veel informatie te ontvangen van een van de medewerkers. Dit is zeker een date die de moeite waard is!

Schrijf je gratis in