Maak gratis een profiel aan

Dating in Amsterdam

Dating in Amsterdam

Je hebt eindelijk die ene leuke single mee uit gevraagd, maar wat kunnen jullie gaan doen? Al eens aan een dagje Amsterdam gedacht? De perfecte stad voor je eerste date. Of misschien wel je tweede! Deze bruisende stad in het westen van Nederland is zeker de moeite waard om samen te ontdekken. Om je op weg te helpen, heeft datingsite Relatieplanet de leukste plekjes voor je op een rijtje gezet!

Schrijf je gratis in

Struinen door de negen straatjes

Met leuke straatjes en shops is de 9 Straatjes in Amsterdam een lust voor het oog. De plek voor stadsbewoners, toeristen en zelfs filmmakers. In samenwerking met Relatieplanet werd hier de romantische speelfilm Hartenstraat opgenomen. Maak samen een wandeling langs de pandjes en grachten en geniet tussendoor van een heerlijke lunch of kop koffie met appeltaart.

Amsterdam vanaf het water

Ben jij een echte waterrat? Of een mooie zwaan, kan natuurlijk ook hoor! Geniet dan van een dagje op en aan het water. Maak een mooie rondvaart door de grachten van Amsterdam of maak een kleine overtocht met een van de pondjes op het IJ. Geniet daar van alle aangemeerde pareltjes in de haven en leer elkaar beter kennen tijdens een lunch of hapje eten bij Loetje aan 't IJ.

Ontdek het Rijksmuseum in Amsterdam

Met gevarieerde tentoonstellingen en thema’s is het Rijksmuseum Amsterdam de perfecte plek om samen door de verschillende zalen te wandelen en een reis door de tijd te maken. Na genoten te hebben van Rembrandt en Vermeer, kunnen jullie deze bijzondere date gezellig afsluiten met een hapje en een drankje in het museumcafé, of bij een van de omliggende lunchrooms en restaurants.

Koopjes jagen op de Albert Cuypmarkt

Breng samen een bezoekje aan de bekendste marktstraat van Nederland. Op de Albert Cuypmarkt vind je met maar liefst 260 kramen bijna alles! Wie Amsterdam bezoekt en echt de sfeer wil proeven mag de Albert Cuypmarkt niet overslaan. Geniet van een gezonde smoothie of puntzak patat met een flinke klodder mayo of trek je terug in een van de omliggende koffiehuizen of lunchrooms.

Liefde gaat door de maag (bekend van TV)

Leer elkaar beter kennen tijdens een heerlijke middagversnapering in bekendste lunchrooms van Amsterdam. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de lunchkaart van zanger en presentator Gordon bij Blushing Amsterdam of ga samen op gezonde toer bij SLA, onder andere bekend van het populaire voedingsboek “Een handboek voor groen, gezond en geweldig lekker eten”.

Schrijf je gratis in