Maak gratis een profiel aan

Dating in Arnhem

Na een aantal leuke gesprekken op datingsite Relatieplanet heb je besloten om die ene leuke single man of vrouw mee uit te vragen. Jullie hebben er beide ontzettend veel zin in en hebben afgesproken om iets leuks te gaan doen in de stad Arnhem. Jij mag een leuk uitje bedenken voor jullie tweeën en dat moet natuurlijk wel iets origineels en onvergetelijks zijn! We geven je daarom 5 tips voor een leuke date in Arnhem!

Schrijf je gratis in

Proef de liefde in het Nederlands Wijnmuseum

Houden jullie van lekker eten en goede wijn? Breng dan een bezoekje aan het Nederlands Wijnmuseum. Ontdek samen de cultuur en historie rondom verschillende wijnsoorten en ontrafel de geschiedenis en de toekomst van deze heerlijke dranken. Het is ook mogelijk om met je date te genieten van een lekkere wijnproeverij en om de originele wijnkelders te bezoeken. Verwarm elkaar en geniet!

Ga sterrenkijken bij Sterrenwacht Presikheaven

Wil je jullie date naar ongekende hoogte brengen? Bezoek dan samen de Sterrenwacht Presikheaven. Ontdek de sterrenhemel boven Nederland en geniet van de leerzame workshops en presentaties van de medewerkers. Ook worden er leuke evenementen georganiseerd, zoals nachtsafari’s en workshops ruimtevaart. Natuurlijk kunnen jullie deze inspirerende date afsluiten met een lekker hapje en een drankje in het centrum van Arnhem.

Geniet van de wondere wereld van Burgers' Zoo

Burgers' Zoo is in 2013 benoemd als de meest bezochte attractie in Gelderland en de op vier na best bezochte attractie in Nederland. Natuurlijk kan een uitje naar dit geweldige park niet ontbreken in deze lijst. Geniet van de verschillende leefgebieden van het park, zoals de bush of de desert, en beleef een van de vele evenementen die georganiseerd worden. Ontdek elkaar in de ‘wilde’ natuur en misschien is dit het begin van jullie avontuur samen!

Ontdek Nederlandse geschiedenis in het Nederlands Openluchtmuseum

Willen jullie samen de historie van Nederland in duiken? Dan is een bezoekje aan het Nederlands Openluchtmuseum de ideale date voor jou en die ene leuke single man of vrouw! Ontdek verschillende soorten boerderijen en oude ambachten terwijl jullie nader tot elkaar komen. Natuurlijk kunnen jullie ook genieten van de bijzondere natuur en mooie omgeving. Gegarandeerd een bijzondere date!

Ervaar het prachtige centrum met je date

Jullie kunnen er ook voor kiezen om samen de stad Arnhem zelf te gaan ontdekken. Geniet samen van de rijke historie en de leuke winkelstraatjes van Arnhem. Ontdek het centrum van de stad en bezoek een van de prachtige kerken terwijl jullie elkaar beter leren kennen. Ook kunnen jullie ervoor kiezen om gezellig iets te gaan eten en drinken bij een van de leuke horecagelegenheden in het centrum!

Schrijf je gratis in