Maak gratis een profiel aan

Dating in Assen

Je bent al een tijdje op zoek naar een leuke man of vrouw om je leven mee te delen. Gelukkig ben je in gesprek met een single op datingsite Relatieplanet. Jullie hebben het zo gezellig samen dat jullie besloten hebben elkaar te gaan ontmoeten. Jij mag bedenken wat jullie gaan doen in Assen en je wil dat dit een eerste date wordt om nooit te vergeten! Om je hierbij te helpen hebben wij de vijf leukste dateplekjes van Assen voor je samengesteld.

Schrijf je gratis in

Neem een historische duik in het Drents Museum

Houden jullie beiden ontzettend veel van Drenthe en willen jullie meer leren over de historie van deze bijzondere provincie? Bezoek dan samen met je date het Drents Museum! Maak kennis met de wortels van het Nederlands bestaan door de verschillende nationale en internationale tentoonstellingen te bewonderen. Of verdiep je samen in de archeologie en bekijk mammoetbotten of objecten uit veenlijken. Er is voor ieder wat wils en natuurlijk kan jullie date hier afgesloten worden met een lekker warm kopje koffie of thee!

Maak samen een snelle start op het TT Circuit

Hou jij wel van een beetje snelheid en spanning? Wil je dit delen met die leuke single man of vrouw van Relatieplanet? Breng dan samen een bezoekje aan het TT Circuit in Assen. Door de verschillende publieksactiviteiten is er altijd iets leuks te doen. Laat het hart van je date sneller kloppen tijdens deze adembenemende en vooral originele date!

Bezoek met je date de Jozefkerk

Kunnen jullie maar geen genoeg krijgen van geschiedenis en houden jullie van statige en prachtige architectuur? Dan kan een bezoekje aan de Jozefkerk niet ontbreken tijdens jullie date. Deze kerk is ontworpen in neoclassicistische stijl, waar veel gefocust wordt op symmetrie. De bouw van de kerk is begonnen in 1845 en afgerond in 1848. Dit bezoekje is uitermate geschikt om te combineren met een gezellige stadswandeling of een hapje en een drankje in het centrum van Assen!

Maak een romantische wandeling door de Gouverneurstuin

Zijn jullie beiden actief ingesteld en willen jullie graag genieten van elkaar, rustgevende natuur en prachtige tentoonstellingen? Maak dan eens een romantische wandeling door de Gouverneurstuin. Dit park was ooit de tuin van de Gouverneur van Drenthe, Petrus Hofstede. Tijdens de zomermaanden vinden er verschillende tentoonstellingen van beeldende kunst plaats. Neem bijvoorbeeld wat lekkers te eten en te drinken mee en maak er een heerlijke picknick van. Gegarandeerd succes!

Schaats hand in hand een rondje op IJsbaan De Bonte Wever

Wil je echt in volle vaart gaan voor die leuke single man of vrouw? Zet dan samen jullie eerste stappen op het ijs bij IJsbaan De Bonte Wever. Het lijkt misschien een beetje cliché, maar samen een stukje schaatsen wordt door veel singles nog steeds als romantisch gezien. Natuurlijk maakt een lekker warm kopje chocolademelk of glühwein deze date helemaal af!

Schrijf je gratis in