Maak gratis een profiel aan

Dating in Breda

Het is al een tijdje geleden dat je op date bent geweest en nu heb je een leuke single man of vrouw ontmoet via datingsite Relatieplanet. Nadat jullie een tijdje leuk contact hebben gehad via de chat, willen jullie elkaar nu graag ontmoeten. Jij mag bedenken waar jullie heen gaan en natuurlijk wil je dat dit een onvergetelijke date wordt. Om je hierbij te helpen hebben we 5 tips voor onvergetelijke dates in Breda bij elkaar gezocht!

Schrijf je gratis in

Waan je in een sprookje bij het Kasteel van Breda

Willen jullie samen de historie van de stad Breda ontdekken? Breng dan een bezoekje aan het Kasteel van Breda. Dit kasteel speelde een grote rol in de geschiedenis van deze stad en dit is ook te zien. Geniet van een leuke rondleiding en of wandel samen door de onderaardse gangen van het kasteel. Het is bijna onmogelijk om je niet als een prins of prinses te voelen tijdens deze bijzondere date!

Bezoek samen met je date de Grote Kerk

Hebben jullie behoefte aan een actieve date met historie? Breng dan samen een bezoekje aan de Grote Kerk van Breda. Deze kerk maakt vol trots deel uit van de skyline van Breda en bestaat al ruim 600 jaar. Voor een actieve twist kunnen jij en die leuke man of vrouw samen besluiten om de toren van 97 meter te beklimmen en romantisch te genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Gegarandeerd succes!

Sta oog in oog met familie van de dinosaurus in Reptielenhuis de Aarde

Heb je altijd al eens een slang van dichtbij willen bekijken, maar durfde je het niet alleen? Dan is dit het ideale moment om Reptielenhuis de Aarde te bezoeken met je date! Ontdek de verschillende dieren die dit huis bevat onder persoonlijke aandacht van de medewerkers. Vindt je date het toch wel spannend om de slang te aaien? Dan kun je je natuurlijk galant opstellen en zijn of haar hand vast houden, wat jullie nader tot elkaar zal brengen.

Ontdek elkaar en de stad vanaf het water

Hebben jullie geen zin in gehaast en willen jullie op eigen tempo elkaar en Breda ontdekken? Stap dan samen in het datebootje en bekijk de stad vanuit een ander perspectief. Geniet van een van de rondvaarten of huur samen een kano en verken de grachten van deze historische stad. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jullie beiden niet bang zijn om nat te worden tijdens deze bijzonder leuke date!

Maak een romantische wandeling door de tuinen van Landgoed Bouvigne

Wandel samen met je date door de verschillende historische tuinen van Landgoed Bouvigne. Er is keuze uit een Franse, Engelse en Duitse tuinen. Deze bijzondere tuinen zijn aangelegd tussen 1913 en de jaren dertig van de vorige eeuw. Verken de omgeving en geniet van kunst in de vorm van een sierlijke beeldencollectie. Neem bijvoorbeeld wat lekkers te eten of te drinken mee en maak er een gezellige, romantische picknick van!

Schrijf je gratis in