Maak gratis een profiel aan

Dating in Den Haag

Je hebt een leuke single man of vrouw leren kennen via datingsite Relatieplanet. Jullie hebben al een hele tijd leuk contact via de chat en nu willen jullie elkaar graag ontmoeten. Je wil ervoor zorgen dat hij of zij deze eerste date niet snel zal vergeten, maar waar kunnen jullie naartoe gaan? Om je hierbij te helpen hebben we 5 leuke uitjes in Den Haag op een rij gezet, zodat jullie gegarandeerd een originele en onvergetelijke date zullen hebben!

Schrijf je gratis in

Laat je fantasie de vrije loop bij Escher in het Paleis

Houden jullie beiden van kunst? Dan is het een leuk idee om Escher in het Paleis te bezoeken. Deze permanente tentoonstelling bestaat uit ruim 150 werken van de beroemde kunstenaar M.C. Escher. De fantasievolle werken zullen jou en je date op een bijzondere manier intrigeren met hun speling met oneindigheid en meetkundige patronen. Wie weet zorgt deze bijzondere date voor een goed begin dat leidt tot een oneindig avontuur tussen jou en die ene leuke man of vrouw!

Geniet samen van een rondleiding door het Binnenhof

Het Haagse Binnenhof is al eeuwen het centrum van het staatkundige leven in Nederland. Dit is dan ook een bezienswaardigheid die je niet mag missen in Den Haag. Geniet samen met je date van een rondleiding door onder andere de Ridderzaal. Jullie kunnen er ook voor kiezen om een videofilm te kijken over de geschiedenis van het Binnenhof. Ontdek elkaar en een belangrijk stuk Nederlandse historie tijdens deze bijzondere date.

Maak een romantische wandeling door Landgoed Clingendael

Hebben jullie zin in een rustgevende date? Bezoek dan samen het Landgoed Clingendael en wandel door het dal tussen de duinen. Dit prachtige park bestaat uit onder andere een Japanse tuin en een theeschenkerij. In de Japanse Tuin kunnen jullie veel zeldzame en mooie bomen en planten bewonderen, terwijl jullie elkaar beter leren kennen. Na een fijne wandeling is het tijd voor de theeschenkerij, waar jullie natuurlijk kunnen genieten van een lekker warm kopje thee.

Geniet met je date van de kleine dingen in Madurodam

Ontdek samen met je date de bijzondere verhalen van Nederland in het klein in Madurodam. Samen kunnen jullie ervaren hoe het leven in Nederland was in verschillende periodes van de geschiedenis. Ontdek bijvoorbeeld het verhaal van het bloemenvrouwtje of bedien de Oosterscheldekering. Natuurlijk is hier ook voldoende gelegenheid om te genieten van een warm kopje koffie met een stukje gebak terwijl jullie elkaar beter leren kennen.

Duik in het verhaal van de wereld in het Museon

Willen jullie verhalen van de wereld, vanaf het begin tot aan de moderne tijden van nu, ontdekken? Ga dan samen op tijdreis in het Museon. Bekijk het enorme skelet van een giraffe of leer meer over hoe de aarde is ontstaan. Maak kennis met de eerste mensen die onze planeet bewoonden terwijl jullie elkaar beter leren kennen. Dit interactieve museum is ook uiterst geschikt om een date met jullie kinderen erbij te hebben. Er is voor ieder wat wils!

Schrijf je gratis in