Maak gratis een profiel aan

Dating in Drenthe

Dating in provincie Drenthe

Na een aantal leuke gesprekken op datingsite Relatieplanet, heb je binnenkort een date met die ene leuke single man of vrouw. Jullie hebben een datum geprikt en je date heeft aangegeven dat je hem of haar mag verrassen met een leuke activiteit. Je hebt eigenlijk geen idee wat jullie zouden kunnen gaan doen in de provincie Drenthe. Wij willen daarom je dating avontuur laten beginnen met een aantal tips voor een gegarandeerd succesvolle eerste date!

Nu gratis inschrijven!

Bezoek het Drents Museum

Willen jullie een bezoekje brengen aan Assen? Vergeet dan vooral niet even een kijkje te nemen bij het Drents Museum. Je vindt er verschillende grote internationale en nationale tentoonstellingen en vaste presentaties over archeologie, hedendaags realisme en kunst. Ook kunnen jullie een kijkje nemen in het Grootste Poppenhuis van Nederland en samen een duik in het verleden van Drenthe nemen!

Actief daten bij het Outdoor Grolloo Klimpark

Hebben jullie meer zin in een sportieve date? Breng dan je date naar ongekende hoogte in het Outdoor Klimbos in Grolloo. Leg de 6 verschillende parcours af, die tussen de 2 en 10 meter hoog zijn. Overwinnen jullie samen de meer dan 76 hindernissen en verschillende kabelbanen? Geniet samen van deze bijzondere belevenis hoog in de boomtoppen!

Wandel- of fietsdate in Nationaal Park Dwingelderveld

Het Nationaal Park Dwingelderveld is een must-see voor iedereen die van natuur houdt! Dit bijzondere natuurgebied ligt in Zuidwest-Drenthe en bestaat uit 4000 hectare bos- en heidegebied. Het gebied biedt woonplaats aan verschillende vogels en andere dieren die op andere plekken in Nederland niet kunnen overleven. Het is mogelijk om hier te wandelen, fietsen of zelf een rondje te maken op een Solex. Ontdek elkaar en de natuur dus op een romantische en inspirerende tocht door dit prachtige landschap!

Romantisch struinen door Assen

Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om een leuke citytrip te doen naar Assen. Wandel door de historische straatjes en bezoek verschillende winkeltjes in het centrum, waarna jullie kunnen genieten een heerlijk hapje en een drankje bij een van de gezellige restaurants in deze leuke stad. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Poort van Assen!

Waan je in historische sferen in Museumdorp Orvelte

Willen jullie de historie en klederdracht van Drenthe ervaren, dan is Museumdorp Orvelte een leuk uitje om te overwegen! Orvelte is een van de mooiste dorpen in Drenthe met monumentale boerderijen, oude woningen en bijzondere tuinen. Dit dorp met unieke sfeer is de perfecte plek om elkaar op een gezellige, speelse manier te leren kennen en iets op te steken van de geschiedenis van de provincie!
 

Terug naar overzicht