Maak gratis een profiel aan

Dating in Eindhoven

Je hebt contact gelegd met een leuke man of vrouw via datingsite Relatieplanet. Na een tijdje gezellig gechat te hebben, willen jullie elkaar nu heel graag ontmoeten. Maar waar neem je jouw date mee naartoe? Om je te helpen hebben wij 5 tips voor je samengesteld voor een onvergetelijke date in Eindhoven!

Schrijf je gratis in

Leef je uit in de Genneper Parken

Ben je op zoek naar een sportieve, ontspannende en vooral leuke date? Breng dan samen een bezoekje aan de Genneper Parken. In dit sport- en recreatiegebied in het zuiden van Eindhoven kunnen jullie elkaar op een bijzondere en speelse manier leren kennen. Beleef samen de geschiedenis van deze mooie stad bij het Eindhoven Museum of ga zelf kaas maken bij de Genneper Hoeve. Er is voor ieder wat wils!

Ga samen gluren bij het Inkijkmuseum

Hebben jullie altijd al eens ongegeneerd bij iemand naar binnen willen gluren? Dat kan bij het Inkijkmuseum! Gluur door de raampjes naar binnen bij een van de kleinste musea van Nederland en geniet van een van de grootste internationale hedendaagse schilderscollecties. Ook is er een mini hostel aanwezig en wordt er op afspraak kunsteducatie gegeven. Dit museum geeft het ideale gevoel van ‘thuis’ en ‘uit’, waardoor het de perfecte plek is om elkaar beter te leren kennen!

Deel jullie liefde voor voetbal in het Philips Stadion

Heb je iemand getroffen wiens hart net zo rood-wit gestreept is als dat van jou? Of houden jullie allebei gewoon van een sportief potje voetbal? Breng dan samen met je date een bezoekje aan het Philips Stadion in Eindhoven. Geniet van elkaar tijdens een rondleiding door het PSV stadion en voel de sfeer van gemeenschap en (club)liefde! Zijn jullie op zoek naar iets meer spanning? Dan worden er ook verschillende activiteiten aangeboden in het stadion, zoals abseilen!

Neem een duik in de liefde bij de Tongelreep

Zijn jij en je date op zoek naar een actieve date? Bezoek dan samen zwembad de Tongelreep. Waag de sprong met elkaar en glijd van een van de vele glijbanen die dit bijzondere zwembad biedt. Na dit actieve uitje is een goede maaltijd meer dan verdiend. Breng dus bijvoorbeeld een bezoekje aan het gezellige centrum om een hapje te eten of bereid een eigengemaakte maaltijd voor die leuke man of vrouw!

Begin jullie reis samen in het Philips museum

Ontdek samen de fascinerende historie van het bedrijf Philips, wat zich heeft ontwikkeld van kleine gloeilampenfabrikant tot een wereldbedrijf, in het Philips museum. Ervaar de innovaties van toen en van morgen op een speelse en originele manier. Ontdek de onderzoeker in jezelf en in elkaar en vind samen de weg naar elkaars hart!

Schrijf je gratis in