Maak gratis een profiel aan

Dating in Enschede

Je bent al een tijdje aan het chatten met die leuke man of vrouw op datingsite Relatieplanet en stiekem ben je wel benieuwd of jullie in levende lijve ook zo’n klik hebben. Dus je trekt de stoute schoenen aan en je vraagt hem of haar om een keer af te spreken buiten Relatieplanet om. Je toekomstige date zegt gelukkig ja en jullie besluiten om in Enschede af te spreken. Om je een beetje op weg te helpen hebben we op de vijf leukste dates in Enschede onder elkaar gezet.

Schrijf je gratis in

Erop uit bij Hof Espelo

Vinden jullie het beiden leuk om erop uit te trekken en kunnen jullie genieten van het buiten zijn en de natuur? Dan is Hof Espelo de perfecte eerste date voor jullie. Begin bij het bezoekerscentrum en kies de meest passende wandelroute voor jullie in dit eeuwenoude Twentse landgoed. Na een mooie wandeltocht kunnen jullie onder het genot van een kopje thee of koffie ook weer eindigen bij het koetshuis. Dus trek die wandelschoenen aan trek er op uit met je date.

Duik de geschiedenis in bij museum Twentse Welle

Altijd al willen weten hoe de inwoners van Twente lang geleden leefden? En hoe de mens zich ontwikkeld heeft tot de mens vandaag de dag? Dan ben je bij het museum Twentse Welle aan het juiste adres. Hier waan je je in de prehistorie en ontdek je hoe mensen de wereld hebben veranderd en nog gaan veranderen. Een perfecte plek om elkaar ongedwongen beter te leren kennen.

Geniet van de architectuur in de wijk Roombeek

Na de vuurwerkramp in 2000 is de wijk Roombeek wederopgebouwd en is het een eigentijdse wijk geworden met een mix van historische en moderne architectuur. Dus geniet samen van deze enerverende en bruisende wijk en ontdek of jullie samen die klik hebben om vaker op date te gaan.

Ontdek de Synagoge van Enschede

Zijn jullie beiden geïnteresseerd in religie, architectuur, of allebei? Dan is de synagoge van Enschede een mooie plek om op date te gaan. Deze synagoge wordt wel de mooiste van West-Europa genoemd. Tijd om te ontdekken of dit echt waar is! Geniet van de mooie glas in lood ramen, mozaïeken en natuurlijk van elkaar in dit mooie bouwwerk.

Wandel rond in Het Volkspark

Ben je toch wat meer op zoek naar een rustige date in een mooie omgeving, dan is het Volkspark in Enschede een perfecte locatie. Het is ontworpen in 1872 naar Engels voorbeeld en is daarmee het oudste volkspark in Nederland. Neem dus je date mee naar deze mooie omgeving en geniet van de rust en de verschillende dieren die ook dit park aanwezig zijn. En bij mooi weer is een picknick natuurlijk dé manier om deze date romantisch af te sluiten.

Schrijf je gratis in