Maak gratis een profiel aan

Dating in Flevoland

Dating in provincie Flevoland

Na een tijdje leuke berichten te hebben uitgewisseld, heb je besloten om die ene leuke man of vrouw van datingsite Relatieplanet mee uit te vragen. Je toekomstige date twijfelde geen moment en heeft meteen ‘ja’ gezegd! Nu rest alleen de taak om te bedenken waar je hem of haar mee naartoe gaat nemen in de provincie Flevoland. Almere is natuurlijk een optie, maar wat zijn andere leuke dating activiteiten? Wij geven je 5 tips voor een bijzonder originele eerste date in het midden van Nederland!

Nu gratis inschrijven!

Ontdek het verborgen verleden van Werelderfgoed Schokland

Ontrafel het mysterie rondom het voormalige eiland Schokland. Samen met die ene leuke single man of vrouw kun je genieten van dit archeologisch monument vol bodemschatten. Leer samen zeemansliederen zingen, loop langs de sporen uit de geschiedenis of ontdek Schokland met z’n tweeën tijdens een fiets- of wandeltocht. Schokland biedt voor ieder wat wils en zal gegarandeerd voor een originele en bijzondere date zorgen!

Ga terug in de tijd met je date op de Bataviawerf

Heb je altijd al zeebenen gehad en wil je dit graag delen met je date? Bezoek dan samen eens de Batavialand. Dit compleet gereconstrueerde VOC-schip is een exacte replica van de echte Batavia die in 1628 gebouwd werd. Bewandel samen het dek en geniet van de handgemaakte schoonheid van dit prachtige stuk historie. Stap samen terug in de tijd en ervaar hoe het was om 350 jaar geleden de zeeën te trotseren!

Word één met elkaar en de natuur op het Blote Voeten Zeebodempad

Op zoek naar een stimulerend date-idee voor jou en die leuke single man of vrouw? Neem dan eens een kijkje bij het Blote Voeten Zeebodempad in Kraggenburg. Begin samen met een koud, verfrissend voetbad en ervaar de zeebodem van de Zuiderzee. De wandelroute van ongeveer 2,5 km moet geheel zonder schoenen afgelegd worden. Onderweg ervaar je 15 verrassende ondergronden die zorgen voor een heerlijke voetmassage. Zijn jullie niet bang om een beetje vies te worden? Dan is dit zeker het overwegen waard!

Stijg samen naar ongekende hoogte in het Aviodrome

Heb je altijd al je passie voor vliegtuigen willen delen met een leuke single man of vrouw? Dan is een dagje naar het Luchtvaart-Themapark Aviodrome misschien wel iets voor jou! Ervaar de boeiende historie van de Nederlandse en internationale luchtvaart. Bekijk meer dan 100 vliegtuigen van binnen en van buiten en overstijg de verwachtingen op deze bijzonder spannende date!

Ga voor een actieve date in de Oostvaardersplassen

Houden jullie beide van natuur en rust? Kies er dan voor om dit samen te ervaren in de beroemde Oostvaardersplassen. Wandel of fiets door de woeste natuur in dit gebied en ontdek de rijke flora en fauna die het te bieden heeft. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld edelherten te zien of vanuit de schuilhutten de grauwe gans te bekijken. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om verschillende excursies te volgen van Staatsbosbeheer. Gegarandeerd genieten dus!

Terug naar overzicht