Maak gratis een profiel aan

Dating in Gelderland

Dating in provincie Gelderland

Het is gelukt! Je hebt die ene leuke single man of vrouw mee uit gevraagd en diegene heeft ja gezegd: tijd om te gaan daten! Jullie hebben een datum geprikt en hebben er beide erg veel zin in. Nu moet je enkel nog bedenken waar jullie heen gaan. Datingsite Relatieplanet geeft je een aantal tips voor een leuke en originele eerste date in de provincie Gelderland.

Nu gratis inschrijven!

Een koninklijke date bij Paleis het Loo

Aan de rand van Apeldoorn vind je Paleis het Loo en de omliggende tuinen. Sinds 1984 is dit prachtige monumentale pand opengesteld ter publiek en worden er verschillende bijzondere activiteiten georganiseerd. Een koninklijke dagje uit in dit paleis verveelt nooit, want je kan genieten van onder andere een museum, de mooie tuinen en verschillende ingerichte kamers en zalen.

Geniet samen van kunst en natuur in Nationaal Park De Hoge Veluwe

Voor wie kunst, natuur en historie samen wil voegen in een prachtige date is Nationaal Park De Hoge Veluwe bij uitstek de meest geschikte plek om naartoe te gaan. Ontdek de bijzondere natuur en het landschap wandelend of samen op een fiets, ontdek de historische verhalen over de omgeving en ervaar kunst en architectuur in bijvoorbeeld het wereldberoemde Kröller-Müller Museum. Kortom, de perfecte veelzijdige datelocatie in de provincie Gelderland.

Ervaar samen hoe het is om blind te zijn in het MuZIEum

Ben je op zoek naar een origineel idee voor jullie date? Wil je ook voor een beetje verdieping zorgen tijdens het uitje? Bezoek dan samen het MuZIEum in Nijmegen en ervaar hoe het is om blind te zijn. In dit museum kun je aan den lijve ervaren hoe het is om op pad te gaan in absolute duisternis en hoe je zintuigen geprikkeld kunnen worden. Dit uitstapje zorgt gegarandeerd voor een bijzondere ervaring en mooie herinneringen.

Ontdek Afrika met je date in het Afrika Museum

Water halen met een emmer op je hoofd of jezelf kleden in traditionele Ghanese klederdracht zijn twee van de vele mogelijkheden in het Afrika Museum. Dit museum, dat uit een binnen- en een buitengedeelte bestaat, heeft een ruim aanbod aan Afrikaanse kunst en besteedt aandacht aan de Afrikaanse leefwijze van vroeger en hedendaagse kunst, religie en samenleving in Afrika. Ervaar samen hoe het is om uit de westerse wereld te stappen en verbreed jullie horizon!

Romantisch daten in het Nederlands Wijnmuseum

Hebben jullie beide een passie voor lekker eten en wijn, dan is een bezoekje aan het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem een onmisbaar onderdeel van jullie date! Ontdek de wijncultuur en wijnhistorie en ontrafel de geschiedenis en de toekomst van wijn. Natuurlijk kunnen jullie ook genieten van een heerlijke wijnproeverij en samen de authentieke wijnkelders verkennen. Gegarandeerd een hartverwarmend uitje voor jullie date!

Terug naar overzicht