Maak gratis een profiel aan

Dating in Groningen

Dating in Groningen

Na lang wikken en wegen heb je die ene leuke single van Relatieplanet meegevraagd op een date. En hij of zij heeft toegezegd! Je kijkt er erg naar uit en begint je toch al een beetje nerveus te voelen. Jullie hebben afgesproken in Groningen, maar je weet nog niet precies wat jullie gaan doen. Datingsite Relatieplanet geeft je 5 tips voor een leuke date in Groningen!

Schrijf je gratis in

Picknicken in het Noorderplantsoen

Bijna niets is romantischer dan samen picknicken en de eendjes voeren in het mooiste park van Groningen: het Noorderplantsoen. Zoek een rustig plekje in het gras of aan de vijver en geniet daar van elkaar en een hapje of een drankje. Ben je niet zo van het picknicken? Dan kun je ook midden in het park een kopje koffie of thee drinken bij het Flinders Café!

Genieten van één van de festivals in Groningen

Vooral tijdens de zomer is het meer dan de moeite waard om te genieten van een van de (soms gratis) festivals die de stad Groningen te bieden heeft. Geniet van kunst en muziek op het Noorderzon Performing Arts Festival of laat je smaakpapillen prikkelen op een van de vele foodtruckfestivals! Een gegarandeerd succesvolle date!

Verwen elkaar met een hapje en een drankje

Hebben jullie meer zin in een ongedwongen dagje in de stad? Dan heeft Groningen voldoende mogelijkheden te bieden! Geniet van een hapje en een drankje op een van de terrasjes op de Grote Markt of warm op met een heerlijk kopje koffie bij het Nieuwscafé!

Ga kunst en cultuur snuiven in het Groninger Museum als date!

Houden jullie beide van kunst? Dan is het Groninger Museum de perfecte plek een geweldige date met die ene leuke single man of vrouw! Met haar steeds wisselende tentoonstellingen is er in het Groninger Museum altijd wel iets wat je aanspreekt, naast die leuke man of vrouw die je meeneemt! Laat je meeslepen in de sferen van romantiek en passie, zowel voor de kunst als voor elkaar!

Laat je meeslepen door de romantiek van de Prinsentuin

Iedere vrouw (maar ook veel mannen) houdt ervan om verrast en verwend te worden. Voor een niet alledaags uitje voor jullie date is de Prinsentuin daarom zeer geschikt! Geniet samen van een kopje thee en bekijk de vele verschillende rozen en andere plantensoorten in dit pittoreske stukje van Groningen.

Schrijf je gratis in