Maak gratis een profiel aan

Dating in Groningen

Dating in provincie Groningen

Je hebt een leuke single leren kennen via datingsite Relatieplanet en jullie willen elkaar graag ontmoeten. Jij of je date woont in het hoge noorden en daarom wil je graag weten wat er te doen is in de provincie Groningen op dating gebied. Om jullie eerste date tot een onvergetelijke ervaring te maken, heeft Relatieplanet de 5 leukste dateplekjes in de provincie Groningen voor je op een rijtje gezet!

Nu gratis inschrijven!

Beklim samen de Martinitoren

Komt je date niet uit Groningen? Dan is het extra leuk om samen het symbool van de stad Groningen te gaan bezoeken. Gaan jullie samen de uitdaging aan en beklimmen jullie de 251 treden van d’Olle Grieze?

Ontdek het Groninger Museum

Met gevarieerde tentoonstellingen en thema’s is het Groninger Museum de perfecte plek om elkaar beter te leren kennen door samen door de verschillende zalen te wandelen en de Groningse cultuur te proeven. Deze bijzondere date kunnen jullie gezellig afsluiten met een hapje en een drankje in het centrum van Groningen, dat op loopafstand van het museum ligt!

Geniet van elkaar en de natuur in Nationaal Park Lauwersmeer

Hebben jullie meer behoefte aan een rustig dagje in de natuur? Dan is het Nationaal Park Lauwersmeer de perfecte locatie voor een romantische wandeling en een picknick aan het water. Toe aan iets meer spanning? Huur dan bijvoorbeeld een bootje of bezoek een van de vele vogelkijkhutten.

Snuif historie bij Groningse burcht de Fraeylemaborg

Zijn jij en je date allebei geïnteresseerd in geschiedenis en willen jullie je in nostalgische sferen wanen? Bezoek dan eens de Fraeylemaborg. Deze burcht uit de 18de eeuw is omgebouwd tot een museum en bevindt zich in aan het Slochterbos, waar jullie kunnen genieten van de prachtige Engelse landschapstijl.

Bezoek vestingdorp Bourtange

In Westerwolde kunnen jullie genieten van het mooie vestingdorpje Bourtange. In dit dorpje met een opvallende vijfhoekige vorm wanen jullie je, door de vele historische bezienswaardigheden, zo in de sfeer van de 16e eeuw!

Terug naar overzicht