Maak gratis een profiel aan

Dating in Limburg

Dating in provincie Limburg

Je hebt een leuk contact gelegd en jullie willen graag iets afspreken. Gelukkig wonen jullie beide (in de buurt van) de provincie Limburg of willen jullie daar graag nog een keer naartoe. Maar wat is er te doen in de provincie Limburg qua dating? Wat zijn de leukste plekjes voor een gezellige eerste date? Datingsite Relatieplanet heeft de 5 meest romantische plekken voor je uitgezocht!

Nu gratis inschrijven!

Struin door de kasteeltuinen in Arcen

Er is niets zo romantisch als samen door de romantische, historische kasteeltuinen in Arcen te wandelen. Verover jouw prins of prinses op een hoffelijke manier en geniet tegelijkertijd van een prachtige Limburgse omgeving!

Ontdek de Maas met een rondvaart

Na de Titanic wil iedereen toch een keer in zijn of haar leven een romantische date op een boot maken? In Limburg kunnen jullie samen genieten van een rondvaart op de Maas. Ervaar de mooie omgeving rondom de Maas met de mooiste man of vrouw aan je zijde.

Hang samen de toerist uit in Valkenburg

Bezoek een van de historische monumenten in het mooie toeristenplaatsje Valkenburg. Vanuit de kasteelruïne kunnen jullie samen genieten van een prachtig uitzicht op de oude kerk. En na een dagje struinen kunnen jullie genieten van een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants in het centrum! Ook Maastricht is natuurlijk de moeite waard.

Trek erop uit met de Kloosterwandelroute

Voor de sportievelingen is de Kloosterwandelroute de perfecte eerste date in de provincie Limburg. Geniet van elkaar en de mooie omgeving. Aanschouw de schoonheid en de historie van de Limburgse kloosters terwijl jullie elkaar al wandelend beter leren kennen.

Proef de liefde in wijngaard Sint Martinus

Wil je naast je date ook de smaak van Limburg leren kennen? Ga dan op wijnproeverij bij wijngaard Sint Martinus! Hou jij van stevig en robuust en je date van soepel en fruitig? Ontdek de smaak van de liefde in deze mooie, romantische omgeving.

Terug naar overzicht