Maak gratis een profiel aan

Dating in Maastricht

Je hebt eindelijk die ene leuke single mee uit gevraagd, maar wat kunnen jullie gaan doen? Al eens aan een dagje Maastricht gedacht? Deze parel van een stad in het onderste puntje van Nederland is zeker de moeite waard om samen te ontdekken. Om je een beetje te helpen, heeft datingsite Relatieplanet de leukste plekjes voor je op een rijtje gezet!

Schrijf je gratis in

Vier het leven aan het Vrijthof

Het Vrijthof vormt het bruisende hart van de stad Maastricht. Door de vele monumenten wanen jullie je al snel in historische sferen. Geniet van de cultuur om je heen, breng een bezoekje aan het Theater aan het Vrijthof en geniet natuurlijk van een hapje en een drankje op een van de vele terrasjes!

Verken de Onze Lieve Vrouw “Sterre der Zee” Baseliek

Niets is zo waardig aan de schoonheid van jouw date als de mooie Onze Lieve Vrouw “Sterre der Zee” Baseliek in Maastricht. Geniet van de pracht en praal aan de binnenkant en de statigheid aan de buitenkant van dit bijzondere monument. Begeef je samen in hogere sferen en geniet optimaal van deze mooie ervaring!

Ga op avontuur in de grotten van de Sint Pietersberg

Wil je liever iets sportiefs doen met je date? Ga dan op avontuur in de grotten van de Sint Pietersberg! Samen ondergronds gaan in het donker is toch een stuk minder spannend dan alleen. In een labyrint van gangen vinden jullie misschien veel meer dan alleen de uitgang!

Samen romantisch picknicken in het Stadspark

Wat is er romantischer dan een heerlijke picknick in een prachtig park? Aanbid elkaar en geniet van de veranderende seizoenen in het Stadspark van Maastricht. Om de heerlijke croissantjes en sapjes een beetje te verbranden kunnen jullie natuurlijk ook kiezen voor een ontspannen wandeling!

Snuif kunst en cultuur in het Bonnefanten museum

Richt samen jullie kritische blik op de belangrijkste kunsttentoonstellingen van Maastricht in het Bonnefanten museum. Het museum voor beeldende kunst is bevindt zich in een half ruimteschip. De ideale plek om te zorgen voor sterren in de ogen van je date!

Schrijf je gratis in