Maak gratis een profiel aan

Dating in Middelburg

Je hebt een leuke single man of vrouw op datingsite Relatieplanet leren kennen. Na een aantal gezellige gesprekken hebben jullie besloten dat jullie elkaar graag willen ontmoeten. Jullie spreken af om op date te gaan in Middelburg, maar eigenlijk hebben jullie geen idee wat daar te doen is. Om hierbij te helpen hebben wij de 5 leukste date uitjes van Middelburg voor je onder elkaar gezet!

Schrijf je gratis in

Geniet samen van de mosselfeesten in Middelburg

Een van de meest bekende activiteiten van Zeeland zijn wel de mosselfeesten in Middelburg! Heb je zin om samen met je date te genieten van een gezellige sfeer en de heerlijkheid die Zeeland te bieden heeft? Dan is dit het ideale uitje voor jullie! Wandel samen door het historische centrum van Middelburg en leer elkaar op een ontspannen en leuke manier kennen.

Beklim abdijtoren de Lange Jan met je date

Zijn jullie op zoek naar iets meer uitdaging tijdens jullie date? Waag je dan samen aan de klim van abdijtoren de Lange Jan! Het beklimmen van de 207 treden is het zeker waard zodra jullie samen van het prachtige uitzicht genieten, waarbij jullie uitkijken over de vele monumenten die Middelburg siert. Natuurlijk belonen jullie elkaar daarna met een verfrissend drankje in het mooie centrum van deze historische stad!

Maak een rondvaart door Middelburg

Wil je op een originele manier de stad Middelburg ontdekken met je date? Kies dan voor een rondvaart door de vele grachten van de stad. De hoofdstad van Zeeland heeft een rijk verleden wat nog steeds goed zichtbaar is. Er zijn onder andere nog sporen te zien van de vele scheepswerven en de schade die de stad geleden heeft tijdens de tweede wereldoorlog. Jullie kunnen kiezen voor een ritje in een rondvaartboot of natuurlijk voor iets meer intiems, zoals een kano!

Bezoek de beroemde Deltawerken

Wil je een date waarin je cultuur, techniek en natuur samen ziet vloeien? Breng dan een bezoekje aan de beroemde Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. Dit park is misschien wel het bekendste park van heel Zeeland! Maak kennis met de geschiedenis van de watersnoodramp en de prachtige onderwaterwereld van de Oosterschelde. Dit uitje zorgt gegarandeerd voor een bijzondere date!

Duik in de geschiedenis in het Zeeuws Museum

Zijn jullie benieuwd naar de echte Zeeuwse cultuur? Dan kan je in het Zeeuws Museum terecht! Er is voor elk wat wils, want er zijn verspreid over het jaar vele verschillende tentoonstellingen en exposities te zien. Van middeleeuwse insignes en volkssierraden tot tentoonstellingen over houtverbindingen, er is altijd iets interessants aanwezig in het Zeeuws Museum. Bekijk vooral de website om het programma door te nemen!

Schrijf je gratis in