Maak gratis een profiel aan

Dating in Nijmegen

Je hebt een leuke single man of vrouw leren kennen via datingsite Relatieplanet en binnenkort gaan jullie voor de eerste keer afspreken. Spannend! Jullie wonen beide in de buurt van Nijmegen en hebben besloten dat het gemakkelijk is om daar af te spreken. Om je te helpen bij het organiseren van een leuke date hebben we 5 originele uitjes in de stad Nijmegen onder elkaar gezet!

Schrijf je gratis in

Ervaar het MuZIEum met je date

Als je op zoek bent naar een origineel idee voor jullie eerste date, dan ben je bij het MuZIEum op de juiste plaats! Dit uitje zorgt gegarandeerd voor een bijzondere ervaring en is zeer geschikt als jullie op zoek zijn naar een date met wat diepgang. Ervaar samen hoe het is om blind te zijn en wat er gebeurd met je andere zintuigelijke waarnemingen door op pad te gaan in absolute duisternis. Dit is zeker een bijzondere ervaring om met die ene leuke man of vrouw te delen!

Beklim samen de Sint Stevenstoren

De Sint Stevenskerk of Grote kerk is de oudste en grootste kerk van Nijmegen. De geschiedenis van dit historische gebouw gaat terug tot de 7e eeuw, waarna het gebouw meerdere restauraties heeft moeten ondergaan door onder andere de Tweede Wereldoorlog. Ervaar samen met je date de historie die dit gebouw te bieden heeft en waag je aan de klim van de Sint Stevenstoren. Natuurlijk kunnen jullie deze date afsluiten met een lekker drankje in het mooie centrum van Nijmegen.

Maak een romantische wandeling door het Kronenburgerpark

Het Kronenburgerpark, ook bekend van het beroemde nummer van Frank Boeijen, is het meest centraal gelegen stadspark van Nijmegen. Waar het vroeger voornamelijk bekend stond als een ontmoetingsplek voor prostituees en drugsverslaafden is het na een uitgebreide herindeling omgetoverd tot een prachtig en rustgevende omgeving. Het is de ideale plek voor een rustige wandeling met eventueel een romantische picknick in de stad Nijmegen.

Steek de handen uit de mouwen bij Pottenbakkerij de Mussepot

Hebben jullie zin om echt de handen uit de mouwen te steken? Breng dan een bezoekje aan Pottenbakkerij de Mussepot. Laat je van je creatieve kant zien terwijl jullie elkaar beter leren kennen. Ben je niet bang om je handen vies te maken? Kies dan voor een inspirerende workshop en maak een leuke souvenir voor elkaar!

Bezoek samen Museum het Valkhof

Houden jullie van kunst, cultuur en geschiedenis? Dan is een bezoekje aan het Valkhof Museum de ideale date voor jullie! Van de mooie schatten van Romeins Nederland naar kleurrijke collecties met moderne kunst en verschillende leuke interactieve workshops, dit museum heeft voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen jullie genieten van het mooie, moderne gebouw en natuurlijk kiezen voor een inspirerende rondleiding. Gegarandeerd succes!

Schrijf je gratis in