Maak gratis een profiel aan

Dating in Noord-Brabant

Dating in provincie Noord-Brabant

Je hebt een leuke single leren kennen en jullie willen elkaar graag ontmoeten. Jij of je date woont in het zuiden van Nederland en daarom wil je graag weten wat er te doen is in de provincie Noord-Brabant op gebied van dating. Om jullie eerste date tot een onvergetelijke ervaring te maken, heeft datingsite Relatieplanet de 5 leukste dateplekjes in de provincie Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet. Wil je Tilburg in? Dat kan natuurlijk ook!

Nu gratis inschrijven!

Safaripark Beekse Bergen

Zijn jullie beiden gek op dieren? Plan een leuke date in Safaripark Beekse Bergen en geniet van een dagje Afrika! Maak kennis met ruim 1.250 dieren in 4 verschillende safarivormen. Kijk je ogen uit tijdens de bootsafari of wandel arm in arm over één van de looproutes. In het Afrikadorp heb je alle ruimte voor een kop koffie of een hapje eten bij lekkere trek.

Samen struinen door het Abbemuseum of Noordbrabants Museum

Zijn jullie echte cultuursnuivers? Met oude en hedendaagse kunst is het Van Abbemuseum in Eindhoven een lust voor het oog. Ook het Noordbrabants Museum in ‘s-Hertogenbosch is absolute aanrader. Met sprankelende tentoonstellingen toont het museum de rijkdom van Noord-Brabant. Na je bezoek heb je nog alle tijd om samen het bruisende stadscentrum van ’s-Hertogenbosch te ontdekken of uitgebreid na te kletsen in het museum café.

Ontdek het sfeervolle ‘s-Hertogenbosch

Ontdek de prachtige stad ’s-Hertogenbosch. In dit pareltje valt ontzettend veel te doen en beleven. Door haar veelzijdigheid stelt de stad niemand teleur. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, rondvaarten en stadswandelingen. De shopaholics kunnen helemaal losgaan in de diverse winkelstraten.

Leef samen nog lang en gelukkig in de Efteling

Sprookjes bestaan! Breng samen een bezoekje aan het mooiste (pret)park van Noord-Brabant: de Efteling. Geniet van sprookjes in de Droomvlucht en de Fatamorgana of daag elkaar uit voor een achtbaanrit in De Vliegende Hollander en Baron 1898. Ken je elkaar al wat langer? Maak je dagje uit compleet met een overnachting in het sfeervolle Eftelinghotel, of ga nog even op stap in Breda!

Geniet van de natuur in Valkenswaard

Breng je graag tijd door in de natuur? De combinatie van heide en bos maakt van de Malpie een prachtig wandel- en fietsgebied. Aan de rand vind je een prachtige locatie om je dag te starten of eindigen. Het café-restaurant van de Venbergse Molen is te vinden in een voormalig molenhuis. Hier kun je samen terecht voor een hapje en een drankje.

Terug naar overzicht