Maak gratis een profiel aan

Dating in Noord-Holland

Dating in provincie Noord-Holland

Je hebt een leuke single leren kennen en jullie willen elkaar graag ontmoeten. Jij of je date woont in het Westen van Nederland en daarom wil je graag weten wat er qua dating te doen is in de provincie Noord-Holland. Om jullie eerste date tot een onvergetelijke ervaring te maken, heeft datingsite Relatieplanet de 5 leukste dateplekjes in de provincie Noord-Holland voor je op een rijtje gezet!

Nu gratis inschrijven!

Romantiek aan zee in Zandvoort

Breng samen een bezoekje aan het prachtige Zandvoort. Maak een mooie wandeling over het strand en door de duinen en geniet van een drankje of prik een vorkje bij een van de vele strandtenten. Uitgewandeld? Ontdek de mooie stad Haarlem; altijd druk en gezellig, en volop keuze in leuke winkels, musea en restaurants.

Ontdek het Rijksmuseum in Amsterdam

Met gevarieerde tentoonstellingen en thema’s is het Rijksmuseum Amsterdam de perfecte plek om samen door de verschillende zalen te wandelen en een reis door de tijd te maken. Deze bijzondere date kunnen jullie gezellig afsluiten met een hapje en een drankje in het museumcafé, of bij een van de omliggende lunchrooms en restaurants. Er is natuurlijk genoeg te doen in Amsterdam!

Vakantiegevoel op Texel

Geniet van een dagje Texel. Waai heerlijk uit tijdens de overtocht en ontdek de mooiste plekjes van het eiland. Een bezoekje aan het strand is een absolute must. Het eiland beschikt ook over prachtige bossen. Bezoek de gezellige dorpjes voor een hapje en drankje. Onze favoriet: de Koog met zowel overdag als ’s avonds een heerlijke vakantiesfeer.

Groene vingers in Hortus Amsterdam

Ben je beide dol op tuinieren? Of kan jij ook zo genieten van mooie flora? Laat je verrassen door de prachtige tuinen van de Hortus Botanicus in Amsterdam. Met meer dan 4000 verschillende planten in verschillende tuinsferen genieten jullie van een oase aan kleuren, structuren en rust. Trek je samen terug in jullie favoriete tuin en leer elkaar beter kennen onder het genot van een kopje koffie.

Beleef de marine in Den Helder

Ervaar het heden en verleden van de Nederlandse marine in het Marinemuseum. De collectie is indrukwekkend: kleding, wapens, schilderijen en zeekaarten. Hoogtepunten zijn de drie museumschepen, waarbij een ware onderzeeboot de meeste indruk op je zal maken. Geniet aansluiteind van de leuke winkelstraatjes van Den Helder of eet samen een smakelijk visje op de markt.

Terug naar overzicht