Maak gratis een profiel aan

Dating in Overijssel

Dating in provincie Overijssel

Je hebt een leuke single leren kennen en jullie willen elkaar graag ontmoeten. Jij of je date woont in het Oosten van Nederland en daarom wil je graag weten wat er te doen is in de provincie Overijssel. Om jullie eerste date tot een onvergetelijke ervaring te maken, heeft datingsite Relatieplanet de 5 leukste datingplekjes in de provincie Overijssel voor je op een rijtje gezet!

Nu gratis inschrijven!

Varen door de grachtjes van Giethoorn

Giethoorn is een waterstreekdorp in de kop van Overijssel. Het wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd. Met haar kleine grachtjes, rustieke huisjes en tuinen waan je je in een prachtige sprookjessetting. Huur samen een sloepje en geniet van alle aanwezige flora en fauna. Maak nadien een uitstapje naar het schelpenmuseum, struin samen rond door de kleine souveniershops en geniet van een verscheidenheid aan heerlijke menukaarten.

Leuk voor alleenstaande ouders: Slagharen en Hellendoorn

Ga je een dagje op pad met de kinderen? Pak het laagdrempelig en gezellig aan en bezoek samen een pretpark! Toppers in de provincie Overijssel: Slagharen en Hellendoorn. Terwijl de kinderen door het park rondrennen en nieuwe vriendschappen sluiten hebben jullie alle ruimte om elkaar in de nabije snackstandjes en koffiehuizen verder te leren kennen. En als je er toch bent: wie daagt wie uit voor een ritje in de achtbaan?

Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

Wat absoluut niet mag missen bij een dagje Overijssel: het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Het prachtige natuurgebied is rijk aan flora en fauna. Van mooie heidevelden tot de meest sfeervolle bossen van Nederland, bij de Sallandse Heuvelrug reken je jezelf rijk. Ontdek je eigen favoriete wandelpaden of selecteer op voorhand één van de populairste routes.

Museum de Fundatie – Paleis aan de Blijmarkt

Voor een dagje cultuursnuiven met je date ben je bij Museum de Fundatie aan het juiste adres. Met een prachtige beeldentuin en groot aantal collecties en meesterwerken ontdek je om elke hoek weer iets nieuws. De buitenzijde is met een bijzondere ‘ufo’ bedekt met 55.000 wit-blauwe tegeltjes een lust voor het oog. Middels een groot raam aan de bovenzijde van het gebouw geniet je samen van een adembenemend uitzicht op de historische binnenstad van Zwolle.

Een dagje shoppen of cultuurproeven in Zwolle of Enschede

Ontdek het centraal gelegen Zwolle of Enschede aan de oostelijke kant van Nederland. In deze beide gezellige steden valt ontzettend veel te doen en beleven. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, rondvaarten en stadswandelingen. De shopaholics kunnen helemaal losgaan in de diverse winkelstraten.

Terug naar overzicht