Maak gratis een profiel aan

Dating in Rotterdam

Je hebt een leuke single man of vrouw leren kennen op datingsite Relatieplanet. Na een aantal gezellige gesprekken online willen jullie elkaar toch graag een keer ontmoeten. Je date heeft aangegeven dat je hem of haar mag verrassen met een origineel uitje in Rotterdam. Om je hierbij te helpen hebben wij de vijf leukste dateplekjes in Rotterdam voor je verzameld. Zo wordt jullie eerste date eentje die jullie nooit zullen vergeten!

Schrijf je gratis in

Geniet met je date van prachtig uitzicht op de Euromast

Hebben jullie besloten om rustig aan te beginnen met een leuke stadswandeling? Of willen jij en je date gewoon romantisch genieten van het prachtige uitzicht over Rotterdam? Breng dan eens een bezoekje aan de Euromast. De Euromast is het icoon van Rotterdam. Je kunt er eten, drinken en genieten van het mooiste uitzicht van deze bijzondere stad. Je kunt bij helder weer zelfs Antwerpen zien! Breng je date dus naar ongekende hoogte en geniet samen van deze bijzondere ervaring!

Neem samen een kijkje bij de SS Rotterdam

Bezoek samen met die leuke single man of vrouw de SS Rotterdam en geniet van een rondleiding in dit adembenemende schip. Neem samen een kijkje in het stuurhok en waan je in een historische reis van Rotterdam naar New York. Er is bijna geen betere manier om het roer van je leven om te gooien dan door samen met een leuke man of vrouw van dit bijzondere cruiseschip te genieten. Natuurlijk zijn er ook voldoende gelegenheden om samen te genieten van een hapje en een drankje. Er is dus voor ieder wat wils!

Maak een wereldreis met je date in Diergaarde Blijdorp

Is een reisje van Rotterdam naar New York niet voldoende voor jou en je reislustige date? Start dan samen jullie wereldreis in Diergaarde Blijdorp! Ontdek de wolven in Europa en reis dan samen verder naar de bizons van Noord-Amerika. Ervaar deze reis door het dierenrijk van onze planeet in één dag! En vergeet niet elkaars hand vast te houden in het Centraal Afrikaans regenwoud. Je weet nooit wat er in de bosjes schuilt.

Ga op een avontuurlijke date in het Maritiem Museum Rotterdam

Kun jij niet genoeg krijgen van de invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven en wil je dit graag met die ene leuke single man of vrouw van Relatieplanet delen? Breng dan samen een bezoekje aan het Maritiem Museum in Rotterdam. Word de ultieme avonturier in deze reis door het maritieme heden en verleden van Nederland. Beleef de wereld van luxe cruisereizigers of hard werkende havenarbeiders terwijl jullie elkaar op een leuke, speelse manier leren kennen. Dit museum is zeker het bezoekje waard!

Maak een romantische wandeling door het Park bij de Euromast

Willen jullie elkaar toch op een rustigere manier leren kennen? Denk er dan eens over na om een heerlijke wandeling door het Park bij de Euromast te maken! Het Park is het bekendste park van Rotterdam en is gelegen in het westen van het centrum. Geniet van deze prachtige omgeving en van elkaar! Misschien is het leuk om iets lekkers te eten en te drinken mee te nemen? Zo maken jullie er een romantische picknick van!

Schrijf je gratis in