Maak gratis een profiel aan

Dating in Tilburg

Na vele gezellige gesprekken heb je besloten om die ene leuke single man of vrouw van datingsite Relatieplanet mee uit te vragen. Je bent een beetje nerveus en wil er graag voor zorgen dat jullie beiden een date hebben om niet te vergeten. Om je daarbij te helpen hebben wij de 5 leukste date uitjes in en om Tilburg samengesteld! Zo wordt jullie eerste date zeker weten een succes!

Schrijf je gratis in

Met je date op safari in Safaripark Beekse Bergen

Wil je samen met je date op avontuur gaan? Breng dan eens een bezoekje aan Safaripark Beekse Bergen. Dit dierenpark, dat tussen Tilburg en Hilvarenbeek in ligt, is het grootste dierenpark van de Benelux. Ontdek elkaar en meer dan 150 diersoorten in dit prachtige park dat bestaat uit uitgestrekte open vlaktes met onder andere zebra’s, giraffen en leeuwen. Jullie kunnen kiezen voor een romantische wandeling, maar ook voor een spannende auto- of bootsafari! Wil je echt het safarigevoel ervaren met die leuke man of vrouw aan je zijde? Huur dan samen een kano en word één met de natuur.

Duik samen de hedendaagse kunst in bij museum De Pont

Houden jij en je date van (moderne) kunst? Dan is een uitje naar Museum De Pont zeker het overwegen waard! Dit museum werd in 1988 ter nalatenschap van zakenman Jan de Pont opgericht met als doel de hedendaagse kunst te stimuleren. Het museum toont een verscheidenheid aan tentoonstellingen waarmee het zich richt op het aankopen, exposeren, lenen en uitlenen van eigentijdse kunst uit zowel binnen- als buitenland. Op deze manier kunnen jullie tijdens de date genieten van zowel elkaar als dat beetje extra verdieping!

Proef de liefde bij bierbrouwerij de Koningshoeven

Heb je altijd al een voorliefde gehad voor de ambachtelijke bereiding van bier en wil je dit graag met die ene leuke man of vrouw delen? Breng dan samen een bezoekje aan de Bierbrouwerij van Abdij de Koningshoeven. Bierbrouwerij de Koningshoeven is onder andere producent van het alom bekende biermerk La Trappe. La Trappe was het eerste Nederlandse trappistenbier en daarmee een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van het Nederlandse bier. Proef dus samen de liefde tijdens deze bijzonder lekkere date!

Ervaar oergevoelens in Natuurmuseum Brabant

Ben je een echt natuurmens en weet je dat je date dit ook reuze interessant vindt? Ontdek dan op een interactieve en uitdagende wijze alles over het leven van planten en dieren in Natuurmuseum Brabant. De collectie van dit museum bestaat uit opgezette dieren, dieren op sterk water, gedroogde planten, stenen, mineralen, fossielen en andere historische objecten. Er is dus voor ieder wat wils! En natuurlijk kan deze leerzame date afgesloten worden met een lekker warm kopje koffie of thee in het museumcafé.

Ontdek samen het romantische centrum van Tilburg

Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om samen deze leuke en pittoreske stad te verkennen tijdens jullie date. Wandel bijvoorbeeld door een van de vele stadsparken van Tilburg zoals het Leijpark, dat ontworpen is door de bekende landschapsarchitect Leonard Springer. Ook zijn er in Tilburg voldoende mogelijkheden om door winkelstraten te struinen of lekker een hapje en een drankje te doen. Jullie zullen je zeker niet vervelen in deze bijzondere stad!

Schrijf je gratis in