Maak gratis een profiel aan

Dating in Utrecht

Dating in Utrecht

Eigenlijk was de klik tussen jou en die leuke single man of vrouw vanaf het begin duidelijk. Jullie vinden elkaar leuk en kunnen niet wachten om elkaar te ontmoeten! Of je nu in ‘meet me halfway’-afspraak hebt of allebei centraal in Nederland woont, Utrecht is de ideale stad om elkaar eens beter te leren kennen! Datingsite Relatieplanet geeft je de 5 leukste plekjes om van elkaar te genieten in Utrecht.

Schrijf je gratis in

Een romantisch boottochtje door de grachten

Who needs Venice when you have… Utrecht! Geniet van de grachtenstad van Nederland in een van de rondvaartboten, of huur kano’s, kajakken of een waterfiets. Samen dobberend op het water kunnen jullie elkaar en de stad verder verkennen. Natuurlijk kan een afsluitend hapje en drankje niet ontbreken!

Geniet van de historische Domkerk

Bij een dagje Utrecht kan het bezichtigen van de prachtige Domkerk en de Domtoren natuurlijk niet ontbreken. Als het bekendste monument van Utrecht, behoort de Dom tot de meest karakteristieke gebouwen van deze mooie stad. Bekijk de bijzondere architectuur en geniet van elkaars aanwezigheid!

Voel je vrij in de botanische tuinen

Houden jullie meer van natuur en willen jullie rustig van elkaar kunnen genieten? Neem dan eens een kijkje bij de botanische tuinen van Utrecht. Ontdek de vele verschillende bloemen en planten, geniet van een wandeling en leer elkaar kennen bij een kopje koffie of thee. De schoonheid van de natuur en je date zullen je hier niet ontgaan!

Zing mee met één van de musicals in het Beatrix Theater

Zijn jullie meer van de muzikale belevingen en wil je je date verrassen met een leuke musical? Dan is het Beatrix Theater de ideale locatie voor jullie afspraakje. Samen meezingen met de leukste klassiekers en geëmotioneerd raken door goede verhalen zorgt ervaar dat jullie elkaar op een leuke, bijzondere manier leren kennen.

Ga samen op stap in het centrum

Wil je het simpeler houden en zijn jullie beide wel van een dansje? Probeer dan een van de leuke kroegjes en uitgaansgelegenheden in het bruisende centrum van Utrecht. Leer elkaar beter kennen onder het genot van een drankje en maak samen de dansvloer onveilig!

Schrijf je gratis in