Maak gratis een profiel aan

Dating in Utrecht

Dating in provincie Utrecht

De kriebels in je buik beginnen een beetje te komen. Binnenkort heb je een date met die leuke single man of vrouw die je hebt leren kennen op datingsite Relatieplanet! Maar, wat kunnen jullie gaan doen? Je wil een leuk dating uitje plannen in de provincie Utrecht, daarom geven we je graag een aantal tips voor een romantische, gezellige of actieve eerste date!

Nu gratis inschrijven!

Samen aapjes kijken in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Een bezoekje aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen is zeker de moeite waard! Het is namelijk het eerste dierenpark in Europa met een echt Berenbos. In het Berenbos kun je natuurlijk een bezoekje brengen aan de beren van het park, maar het wordt ook bewoond door Zweedse wolven. Daarnaast kunnen jullie natuurlijk ook een kijkje nemen bij de unieke ijsbeertweeling van het park! Samen struinen door het park geeft jullie voldoende ruimte om elkaar te leren kennen en te genieten van de gezellige sfeer.

Waan je in een sprookje bij Kasteel de Haar

Het is bijna onmogelijk om een uitje te bedenken dat romantischer is dan een bezoekje aan Kasteel de Haar. Jij en je date wanen je in een sprookje op het landgoed van het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Er zijn het hele jaar door verschillende leuke activiteiten en je kunt altijd onder begeleiding van een gids meer leren over de historie van dit prachtige landschap. Willen jullie er liever samen op uit? Dan kunnen jullie ook kiezen voor een uitgebreide wandeling door het Engelse landschapspark. Gegarandeerd succes!

Beklim samen de Domtoren

Hebben jullie zin in een actieve uitdaging? Beklim dan samen de Domtoren in de stad Utrecht! De toren is de hoogste kerktoren van Nederland, met een indrukwekkende 112 meter! En zijn de 930 treden niet genoeg om elkaar te leren kennen, dan kunnen jullie natuurlijk altijd genieten van een hapje en een drankje in het bruisende centrum van Utrecht.

Ontdek de binnenstad van Utrecht in het donker

Willen jullie ’s avonds afspreken? Maak dan eens een romantische wandeling door het centrum van Utrecht over het Trajectum Lumen. Dit project is opgezet door studenten van de Hogeschool van de Kunsten en bestaat uit lichtjes, schaduwen en schijnwerpers die jullie leiden door een wandelroute in het donker. Deze activiteit is zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar een originele date!

Bezoek de Utrechtse Bazaar

Hebben jullie zin in een goedkoop en verrassend gezellig dagje uit in Utrecht? Bezoek dan samen de Utrechtse Bazaar. Struin langs meer dan 500 kraampjes in deze overdekte markt en kijk je ogen uit. Natuurlijk zijn er ook voldoende mogelijkheden om een lekker hapje en een drankje te nuttigen op het grote horecaplein. Je vindt er alles, dus misschien ook de ware liefde!

Terug naar overzicht