Maak gratis een profiel aan

Dating in Zeeland

Dating in provincie Zeeland

Je hebt een leuke single man of vrouw leren kennen op datingsite Relatieplanet en jullie hebben afgesproken om samen op date te gaan. Je date heeft aangegeven dat jij hem of haar mag verrassen met een leuk uitje in de provincie Zeeland. Je bent in Zeeland echter niet zo bekend op gebied van dating. Om je hierbij te helpen hebben we 5 tips voor een originele eerste date op een rijtje gezet!

Nu gratis inschrijven!

Actief op pad met je date in Nationaal Park Oosterschelde

Het Nationaal Park Oosterschelde heeft voor ieder wat wils. Wandel samen romantisch over het strand, banjer door het slik of ontdek het onderwaterleven door te gaan snorkelen. Misschien spotten jullie samen wel een paar bruinvissen of zeehonden. Als je van een actieve date houdt, is dit meer dan de moeite waard!

Beklim samen de Abdijtoren De Lange Jan

Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan? Beklim dan de 207 van de abdijtoren De Lange Jan in Middelburg. De inspanning zal meer dan de moeite waard zijn zodra je samen met die ene leuke man of vrouw kan genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Natuurlijk mogen jullie elkaar daarna belonen met een lekker hapje en drankje in het bruisende centrum van de hoofdstad!

Ontdek samen Deltapark Neeltje Jans

Heb je zin om samen met je date uit te waaien én te leren over de historie van de deltawerken van Zeeland? Bezoek dan het Deltapark Neeltje Jans. Naast veel historie zijn er ook verschillende shows, een aquarium en een walviswereld en een waterpark te bezichtigen. Ook kunnen jullie ervoor kiezen om een rondvaart te doen om op het water kennis te maken met de natuur van de Oosterschelde. Gegarandeerd een bijzondere ervaring voor jou en je date!

Waan je in de jaren ’30 in de Stoomtrein Goes-Borsele

Hebben jullie meer behoefte aan een rustig uitje en willen jullie comfortabel genieten van de bijzondere natuur die Zeeland te bieden heeft? Stap dan samen in de Stoomtrein van het Zeeuwse Goes naar Borsele. De stoomtrein stopt onderweg bij verschillende stations in het prachtige Zuid-Beveland. Geniet van de kleinschalige polders, binnendijkjes, fruitboomgaarden en boerderijen en sluit de date af met een heerlijk hapje en een drankje in een van de pittoreske plaatsjes waar jullie uit kunnen stappen.

Ervaar samen het Zeeuws Maritiem muZEEum

Zijn jullie toevallig in de buurt van Vlissingen? Stap dan eens het Zeeuws Maritiem MuZEEum binnen en verdiep je in de historie van Vlissingen en de Zeeuwse scheepsvaart. Laat de zee jullie inspireren en ontdek de geschiedenis van de bezetting van Zeeland. Natuurlijk kunnen jullie dit intrigerende uitje afsluiten met een romantische wandeling door Vlissingen en een verwarmend drankje in het historische centrum.

Terug naar overzicht