Maak gratis een profiel aan

Dating in Zuid-Holland

Dating in provincie Zuid-Holland

Je hebt een leuke single leren kennen en jullie willen elkaar graag ontmoeten. Jij of je date woont in het Westen van Nederland en daarom wil je graag weten wat er te doen is in de provincie Zuid-Holland op dating gebied. Om jullie eerste date tot een onvergetelijke ervaring te maken, heeft datingsite Relatieplanet de 5 leukste dateplekjes in de provincie Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet!

Nu gratis inschrijven!

Romantiek aan zee in Scheveningen

Breng samen een bezoekje aan het prachtige Scheveningen. Maak een mooie wandeling over het strand en door de duinen en geniet van een drankje of prik een vorkje bij een van de vele strandtenten. Uitgewandeld? Ontdek de mooie stad Den Haag; altijd druk en gezellig, en volop keuze in leuke winkels, musea en restaurants.

Werelderfgoed Kinderdijk

Ga op vakantie in eigen land. Beleef toeristisch Nederland in Kinderdijk. Geniet van dichtbij van prachtige molens en hun werking. Combineer het voor een compleet dagje uit met een tocht op het water of de fiets en een bezoek Molenmuseum Blokweer. Geniet van een leuke date met een snufje Hollandse geschiedenis!

Nationaal Park Biesbosch

Maak samen een wandeling door Nationaal Park Biesbosch. De perfecte plek om elkaar goed te leren kennen en te genieten van een prachtige omgeving. Deelnemen aan een wandeltocht, kanoën, wilde dieren spotten, een rondvaart; het kan allemaal! Of wat dacht je van een heerlijke picknick na een fietstocht door het ruige landschap? Het park biedt je alle ingrediënten voor een gezellige date.

Ontdek Wereldmuseum Rotterdam

Met gevarieerde tentoonstellingen en een vaste collectie is het Wereldmuseum Rotterdam de perfecte plek om samen door de verschillende zalen te wandelen en een reus over de wereld te maken. Deze bijzondere date kunnen jullie gezellig afsluiten met een hapje en een drankje in het museumcafé, of bij een van de omliggende lunchrooms en restaurants. Je kan natuurlijk ook nog even lekker op stap in Rotterdam!

Cultuur snuiven in Leiden

Wil je samen met je date cultuur en geschiedenis schuiven? Dan ben je met het knusse centrum van Leiden aan het juiste adres. Neem een kijkje in een van de prachtige kerken, beklim samen de Leidse Burcht in hartje centrum of vergaap je aan de grote collecties van het Museum Volkenkunde en Naturalis Biodiversity Center. Geniet nadien van een lekkere lunch, hapje eten of struin langs de winkeltjes en grachtjes in de stad.

Terug naar overzicht