Maak gratis een profiel aan

Dating in Zwolle

Na een aantal leuke berichten over en weer op datingsite Relatieplanet, heb je eindelijk de moed verzameld om die leuke single man of vrouw mee uit te vragen. Hij of zij stemt hier mee in, maar nu is je gevraagd of jij iets wil verzinnen om te gaan doen op jullie eerste date. Je bent natuurlijk erg enthousiast! Om deze date perfect te laten verlopen hebben wij de vijf leukste dates in Zwolle voor je onder elkaar gezet.

Schrijf je gratis in

Lekker rondtoeren met de Fietsjoe Fietstaxi

De ideale manier om de stad Zwolle te verkennen zonder al te veel lichaamsbeweging. Fietsjoe Fietstaxi verzorgt een comfortabele tour door de stad Zwolle en laat je de mooiste en meest romantische plekjes van deze bijzondere stad zien. De perfecte manier om elkaar en de stad Zwolle op een ongedwongen manier te leren kennen.

Waan je in de wereld van de boeken bij Waanders In De Broeren

Houden jullie er allebei van om te verdwalen in de wereld van boeken? Of misschien ligt jullie interesse juist helemaal niet bij de boeken, maar houden jullie wel van een oude romantische sfeervolle locatie om samen een hapje te eten of een drankje te doen. In beide gevallen ben je bij Waanders In De Broeren aan het goede adres. In deze oude kerk bevinden zich niet alleen een boekwinkel en een brasserie, maar je kunt er ook regelmatig genieten van een concert of tentoonstelling. Dus trek de stoute schoenen aan en ontdek elkaar tussen de boeken of in de muziek!

Geniet van een lekker biertje bij de Zwolse Stadsbrouwerij Hettinga Bier

Als jullie allebei een goed biertje wel kunnen waarderen, is Stadsbrouwerij Hettinga de perfecte plek om je date mee naartoe te nemen. Hier kun je tijdens een rondleiding ontdekken hoe verschillende bieren worden gebrouwen en tegelijkertijd komen jullie er ook achter hoe leuk jullie elkaar vinden!

Stijg met je date naar ongekende hoogte op de Peperbustoren

Zijn jullie liefhebber van wat lichaamsbeweging en lijkt het jullie leuk om een goed gesprek te kunnen voeren bij een mooi uitzicht over Zwolle? Begeef je dan in hogere sferen en beklim de historische Peperbustoren van Zwolle. Als toppunt van deze romantische klimtocht worden jullie misschien wel verrast met een concert van de lokale beiaardier.

Verdwaal en vind kunst en elkaar bij Museum de Fundatie

Om jullie culturele hart op te halen in Museum de Fundatie kunnen jullie kiezen uit verschillende collecties. In dit historische pand kun je verdwalen tussen de vaste collectie van Nederlandse en internationale topstukken op de benedenverdieping en de wisselende collecties op de bovenverdieping. Dus hebben jullie zin in een rustige, cultureel getinte eerste date? Dan is dit museum ten zeerste aan te bevelen. Geniet van de mooie kunststukken, het gebouw en natuurlijk van elkaar.

Schrijf je gratis in