Onze coaches binnenkort live

Relatieplanet biedt je echt álles voor de liefde: naast de geavanceerd werkende datingsite en de leuke single events, kun je ook binnenkort gebruikmaken van de kennis en jarenlange ervaring van onze (dating)coaches. Als betalend lid krijg je toegang tot de persoonlijke pagina's van de coaches vol met tips, blogs, video's, geluidsfragmenten en cursussen. Speciaal voor diegenen die het (online) daten serieus aanpakken. Deelnemen aan een webinar van een van onze coaches? Houd onze nieuwsbrief en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox de gaten. 

Maak hieronder alvast kennis met:

Muriel Dalmulder- Lovecoach

Muriël Dalmulder verbindt al jaren mensen en teams met hun ongekende mogelijkheden, hun passies, talent, hart, de bron. Haar passie om de wereld te verbeteren door mensen te helpen om gelukkig te zijn, was altijd al aanwezig. Wil je de wereld veranderen, begin dan bij jezelf. Dus is Muriël opgeleid tot American Board of NLP Certified Trainer en Master Coach, Master in Timelinetherapy en Hypnotherapy. Ze is Mindfulness Based Stress Reduction Trainer, Reconnective healing practitioner. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met diverse vormen van coaching- en energie werk, yoga en mindfulness. In het model van de wereld van Muriël Dalmulder is er maar 1 emotie en dat is LIEFDE. De basis van alles, de voorwaarde voor een gelukkig leven! Muriël is deskundig en professioneel op het gebied van het transformeren van gedrag en heeft een positieve bijdrage geleverd aan de kwaliteit van leven, werk en relaties van velen.

 

Tom Gorny- Datingexpert

Al sinds 2001 begeleidt datingexpert Tom Gorny mannen en vrouwen bij het (online) daten. Hij is auteur van de twee boeken 'MasterFlirt, zo versier je elke vrouw' en 'MasterFlirt Internet'. Van het eerste boek zijn ruim 30.000 stuks verkocht en is op het gebied van omgaan met vrouwen hét standaard werk. Tom Gorny wordt gezien als de dating- en mannelijkheidsexpert van de BeNeLux. Binnekort kun je blogs lezen met tips van Tom en regelmatig webinars volgen.

 

Heb je ondertussen toch wat datingtips nodig?

Bekijk dan eens de volgende onderwerpen: