Maak gratis een profiel aan
Mijn profiel wijzigen Mijn inschrijving beheren Mijn abonnement wijzigen Instellingen Laatst bekeken Foto op verzoek toestemmingen Geblokkeerde profielen
Maak gratis een profiel aan

Datingcoaches

Relatieplanet biedt je echt álles voor de liefde: naast de geavanceerd werkende datingsite en de leuke single events, kun je ook gebruikmaken van de kennis en jarenlange ervaring van onze (dating)coaches. 

Tom Gorny - Datingcoach

Relatieplanet biedt i.s.m. Tom Gorny van MasterFlirt.nl en Ask a Guy videocursussen voor mannen aan, waardoor je beter wordt in online daten en nóg sneller een date hebt. Daarnaast deelt Tom regelmatig datingadviezen in zijn blogs op Relatieplanet. Al sinds 2001 begeleidt deze datingexpert mannen bij het (online) daten. Tom is auteur van de boeken 'MasterFlirt, zo versier je elke vrouw' en 'MasterFlirt Internet'. Van het eerste boek zijn ruim 30.000 stuks verkocht en is op het gebied van omgaan met vrouwen hét standaard werk. Tom Gorny wordt gezien als dé datingexpert van de Benelux. 

Bekijk de videocursussen van Tom

Robin Kastermans - Social coach

Robin Kastermans geeft regelmatig workshops, waarin hij jou leert om jouw sociale vaardigheden te verbeteren, uit je comfortzone te treden en hoe je contact kunt leggen met anderen. Houd hiervoor onze eventpagina in de gaten. Robin is de oprichter van WeSocialMEN & WeSocialWOMEN. Hij is getransformeerd van een verlegen jongen die te nerveus was om aan vreemden de weg te vragen, naar een sociale man die vanuit zijn hart een bedrijf heeft opgericht. Het is zijn visie en missie om zijn levenservaringen te delen, zodat andere mensen ook hun eigen weg naar meer vrijheid en liefde vinden.

Bekijk de eventpagina