Maak gratis een profiel aan

 

 

Nederlands populairste hbo+ datingsite

  • 42% kans op een relatie
  • Datingsite v/h Jaar
  • Vanaf 6 euro p/mnd
  • Al 200.000+ relaties
  • Telefonisch bereikbaar
  • Winnaar Kassa-datingonderzoek

De meeste hoogopgeleide singles

(foto's geplaatst met toestemming)

Omdat online daten voor veel hbo'ers en academici het meest effectief is, maken zij steeds meer gebruik van een datingsite in de zoektocht naar een serieuze relatie. Wij willen hen daar graag bij helpen. Ga op Relatieplanet op zoek naar de persoon die het beste bij jou past.

Begin hier met zoeken

Datingsite voor hogeropgeleiden

Ben jij op zoek naar een datingsite voor hogeropgeleiden? Ondanks dat Relatieplanet zich niet uitsluitend op hogeropgeleiden richt, denken wij dat wij misschien wel de meeste hogeropgeleiden van alle Nederlandse datingsites hebben. Wil jij die HBO'er of WO'er vinden? Schrijf je gratis in en dan kan je via het zogeheten uitgebreide filtermenu aangeven dat jij een voorkeur hebt voor een hogeropgeleide.

Relatieplanet is de meest onderscheiden datingsite van Nederland. En we doen alles voor de liefde. Zo kun je bij ons terecht voor singlefeesten, wijnproeverijen, wandelingen, speeddaten en singlereizen: zo heb je ook offline kans om een partner te vinden!

Voor HBO en WO

Relatieplanet, dé datingsite voor hogeropgeleiden! Dus als je HBO'er of WO'er bent, schrijf je dan gerust in.

Schrijf je gratis in

Relatieplanet Events

Bij Relatieplanet organiseren we jaarlijks vele tientallen events voor onze leden. Denk hierbij aan grote singlesfeesten, wijnproeverijen, speeddaten, wandelingen en meer. De events vinden plaats in geheel Nederland.

Bekijk onze events