Maak gratis een profiel aan

Datingsite voor ouderen 

Online daten is zeker niet alleen voor jongeren. Relatieplanet is een heel geschikte datingsite voor ouderen om een leuke date te vinden. 

Waarom Relatieplanet?

Relatieplanet is een van de grootste datingsites van Nederland, met een groot ledenaanbod. Er wordt niet geselecteerd op leeftijd, opleidingsniveau of geaardheid: Relatieplanet is er voor iedereen die op zoek is naar een relatie. Ook voor senioren zijn er dus genoeg leuke singles te vinden!

Online én offline

Naast online, kun je ook offline nieuwe mensen ontmoeten. Relatieplanet organiseert regelmatig speciale singlesevenementen, waarbij je op een ongedwongen manier andere leuke ouderen leert kennen.

Gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar

Het internet kan soms een waar doolhof lijken. Daarom is Relatieplanet zo gemaakt, dat het voor iedereen makkelijk in gebruik is. Je kunt eenvoudig en gratis een profiel aanmaken. Dit profiel kun je zo uitgebreid invullen als je zelf wilt. Vervolgens kun je op zoek naar ouderen die jouw interesse hebben. Dit doe je door het instellen van je matchvoorkeuren. Heb je een leuke single gevonden? Dan leg je het eerste contact.

Goede telefonische klantenservice

Als je onbeperkt wilt chatten, kun je een abonnement afsluiten. Heb je vragen? Onze klantenservice is van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar om je te helpen. Bovendien controleert de klantenservice alle profielen handmatig. Maak vandaag nog een profiel aan en ontmoet de leukste singles van Nederland.
 

Start met online daten