10-Daagse singlereis naar Bali vertrek 27 oktober

10-Daagse singlereis naar Bali vertrek 27 oktober

27 oktober- 5 november

Heb jij zin in een geweldige vakantie naar Bali? Speciaal voor jou biedt Relatieplanet in samenwerking met Crusj deze fantastische reis. Boek nu, want vol = vol! Als full member van Relatieplanet ontvang je maar liefst € 75 korting.

Heb je zin in een heerlijke vakantie op een magische plek? Ga dan mee naar Bali! Bali heeft een goede mix van alles; er valt verschrikkelijk veel te zien en te doen (een week is eigenlijk niet voldoende), je kan er heerlijk eten, luxe genieten bij mooie beachclubs en tot in de vroege uurtjes stappen als je daar zin in hebt! Tijdens deze vakantie zullen de hoogtepunten zich opstapelen!

Je vliegt met KLM rechtstreeks naar Bali en je verblijft in een luxe 4* hotel. We hebben een geweldig programma voor je gemaakt zodat je én veel van het eiland kunt zien én lekker kunt relaxen. Bali kent een tropisch klimaat met een hoge luchtvochtigheid. De temperatuur ligt rond de 30 graden. Door het heerlijk warme klimaat is Bali een perfecte vakantiebestemming in de zomer en in de winter! Ga je mee op deze onvergetelijke singlereis?

Er kunnen maximaal 20 tot 25 mensen mee met deze 10-daagse singlereis, wees er dus op tijd bij! Via de link 'Boek hier' kun je alle informatie over de reis vinden en eventueel gelijk boeken. Als full member van Relatieplanet ontvang je € 75 korting op de reis. Aan het eind van het boekingsformulier vul je je klantnummer in. De korting wordt dan verrekend.  

Boek hier