Maak gratis een profiel aan

4 Dagen Oerol

Maandag 15 juni

Tijdens Oerol is Terschelling één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een bruisend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek. Jij kunt een lang weekend hiervan genieten!
 

Op strand, in de duinen, het bos, een schuur, de dijk of gewoon op straat. Waar je ook kijkt, overal gebeuren mooie, rare of bijzondere dingen. Voor een deel van de voorstellingen heb je tickets nodig. De kosten liggen gemiddeld tussen de € 10 en € 15 met uitschieters naar onder en naar boven.


Hoe ziet een dag Oerol eruit?
De thuisbasis voor dit weekend is de klipper 'De Lauwerszee' midden in de haven van Terschelling gezellig vol met schepen, masten en matrozen. Aan boord ontbijten elke ochtend gezellig samen en als je wilt kan je een lunchpakket maken om mee te nemen. Daarna fietsen of wandelen we naar de optredens die we willen zien, we laten ons verrassen wat we onderweg tegenkomen of je geniet van de rust op het eiland. 's Avonds ontmoeten we elkaar aan boord of op een afgesproken plek om samen te eten.


Hoe ziet deze midweek eruit?
Op maandag heb je de keuze of al vroeg naar Terschelling komt om een hele dag Oerol te beleven, of je zorgt dat je op tijd bent voor de gezamenlijke avondmaaltijd aan boord. Dinsdag, woensdag en donderdag heb je na het ontbijt de hele dag voor de sfeer, de voorstellingen, de expedities en het straattheater. Je kunt op vrijdag, na het ontbijt naar huis of je kiest er voor tot het einde van de dag te blijven voor nog een dag Oerol.


Zin om mee te gaan? Schrijf je snel in!

 

Boek hier