9-Daagse singlereis Curaçao vertrek 13 maart

13 maart-21 maart

Heb jij zin in een geweldige vakantie naar de Nederlandse Antillen? Ga dan mee naar Curaçao. Speciaal voor jou biedt Relatieplanet in samenwerking met Crusj deze fantastische reis. Boek nu, want vol = vol! Als full member van Relatieplanet ontvang je maar liefst € 75 korting.

Op vakantie in eigen land? Maar dan wel graag een tropische temperatuur, zon, palmen en een azuur blauwe zee? Dan moet je mee naar Curaçao! Dit tropische eiland ligt voor de kust van Venezuela en staat bekend om het heerlijke klimaat, de perfecte duikmogelijkheden, prachtige stranden en nog veel meer! Pak je koffer en ga mee naar deze super bestemming! En....deze reizen gaan gegarandeerd door!

Je vliegt met de KLM naar Curaçao. De vlucht duurt ong. 9 uur en dan kom je aan het begin van de middag aan. We gaan vervolgens richting het hotel, spullen in je appartement neerzetten en dan direct door naar het strand!

Op het strand valt er heel veel te doen: verschillende watersporten, snorkelen, duiken en natuurlijk genieten van de zon! Maar we hebben uiteraard nog veel meer voor je in petto! Met dank aan onze local Johan gaan we een super programma voor je samenstellen zodat je alles uit je vakantie kan halen.

Er kunnen maximaal 20 tot 25 mensen mee met deze 9-daagse singlereis, wees er dus op tijd bij! Via de link 'Boek hier' kun je alle informatie over de reis vinden en eventueel gelijk boeken. Als full member van Relatieplanet ontvang je € 75 korting op de reis. Aan het eind van het boekingsformulier vul je je klantnummer in. De korting wordt dan verrekend.  

Boek hier