Coaching workshop voor mannen

Coaching workshop voor mannen

zaterdag 25 november

Contact leggen met nieuwe mensen en jezelf als een 'SocialMAN'

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat steeds meer mensen alleenstaand zijn. Het CBS verwacht dat dit aantal de komende jaren zal stijgen. WeSocialMEN heeft daarop actie genomen. Hierdoor hebben zij meer dan 275 mannen tools, inzichten en handvatten vanuit eigen ervaringen gegeven tijdens een workshop en vervolgtraining(en) zodat zij ZELF in actie zijn gekomen en gebleven om niet aan deze trends mee te doen. Het resultaat hiervan is dat enkele van hen nu zijn getrouwd; andere wonen samen; weer andere hebben een relatie en ja, weer andere zijn nog single. Maar nu met meer zelfvertrouwen en lekkerder in hun vel, op zoek.

Velen van hen zijn gestart tijdens een workshop van WeSocialMEN. Op zaterdag 25 november bieden zij jou de kans om hier zelf ook een stap in te zetten. 

Natuurlijk is het niet allemaal ‘rainbow and sunshines’. Het is een waardevol leerproces wat ups en downs kent omdat jij je persoonlijk ontwikkelt op het gebied van relaties. Wanneer je hiervoor open staat, is deze workshop voor jou.

Wat je o.a. leert: - hoe je contact legt met een vrouw, offline en online; - hoe je het gesprek gaande houdt, - nieuwe perspectieven op vragen die je kunt stellen tijdens de workshop. Je krijgt nu zelf de kans om ervaring op te doen. Je gaat namelijk mee de straat op in Utrecht. Je stapt d.m.v. oefeningen uit je comfort zone en je gaat contact leggen. Deze ervaringen geven je nieuwe inzichten in het loslaten van wat anderen van je kunnen vinden, afwijzing en niet weten wat te zeggen.

Zie link voor een teaser video van wat je op straat kunt gaan doen. Tijdens deze workshop staat persoonlijke aandacht centraal. Je krijgt: een interactieve workshop; praktijkoefeningen op straat; een werkboek; optie voor een vervolgstap en koffie en thee. Er is maar beperkt plaats voor 20 mannen. Schrijf je snel in om zeker te zijn van je plaats.

Als vervolgstap kan je een 1-op-1 Masterclass volgen wanneer jij verder wilt groeien op het relatiegebied. Dit betekent de relatie met anderen, en de relatie met jezelf

Boek hier