Daten in een escape room

Daten in een escaperoom

Dinsdag 27 maart

Wil jij in een leuke omgeving singles ontmoeten en meteen uitproberen hoe jullie samenwerken? Kom een avondje naar Escaperoom 040 midden in het centrum van Eindhoven!

Onder genot van een drankje ontmoet je de andere singles, krijg je speluitleg en word je ingedeeld in een groepje om samen een van de escaperooms te spelen. Komen jullie er zonder kleerscheuren uit, dan kun je nog even na-borrelen in de gezellige lounge.

Wat is een escaperoom?

Een escaperoom is de nieuwste rage van dit moment. Je laat jezelf samen met anderen opsluiten in een kamer om van daaruit te ontsnappen binnen een vaste tijd. Om te kunnen ontsnappen, moet je verschillende puzzels oplossen, hints vinden, creatief nadenken en samenwerken.

Tarieven:

  • Kamer spelen zonder drank inbegrepen: € 15,00
  • Kamer spelen inclusief drankjes voor en na: € 25,00
  • Je krijgt het eerste drankje van het huis
  • De eerste twee singles die boeken krijgen de avond gratis!

 

Reserveren

Elke laatste dinsdagavond van de maand, om 20:30, organiseren we een avond speciaal voor singles. Wil jij samen met 5 andere singles een escaperoom proberen? Reserveer dan via reserveren@escaperoom040.nl, onder vermelding van jouw naam en leeftijd. Vermeld tevens dat je je hebt aangemeld via Relatieplanet.

Je hoeft je alleen aan te melden, Escaperoom 040 zorgt ervoor dat je wordt gematcht met een andere singles. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 6) krijg je een bevestiging of het doorgaat.

PS: kom een half uur van te voren dan hebben we tijd om je alles uit te leggen.

Meer informatie: www.escaperoom040.nl
 

Aanmelden voor de escaperoom!