Kerst in Brabant

24-27 december

Gezellig kerst vieren samen met andere singles op een mooie plek. Te midden van een bos- en heidegebied, waar je eindeloos kunt wandelen. Met een enorme kerstboom en gezellige verlichting is het huis helemaal in kerstsfeer. Tijdens deze dagen is er ruime keuze aan activiteiten en kun je genieten van diverse culinaire gerechten.

In samenwerking met Go-Out kunnen we jou deze gezellige kerst aanbieden.

Beschikbare faciliteiten:

Er is een zwembad met zitjes, bar, fitness-apparatuur en een grote sauna. Via het binnenzwembad zwem je zo naar het verwarmde buitenzwembad. De 20 slaapkamers op de begane grond hebben allemaal eenpersoonsbedden inclusief een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers die 2 badkamers delen. Je wordt ingedeeld bij iemand van dezelfde sekse.

Programma:

Zondagmiddag 24 december kun je vanaf 15.00 uur arriveren. De koffie, thee en iets lekkers staan dan voor je klaar, je bed is opgemaakt. Na de kennismaking op zondagmiddag gaan we rond 18.00 uur dineren. In de avond kun je mee doen met het astronomisch evenement. We gaan met een telescoop de ruimte in kijken. Vanaf 19.00 uur is er een prachtige maan in eerste kwartier zichtbaar. Ook zijn de Orionnevel en de Andromedanevel te zien. 

's Avonds is er ook gelegenheid om een wandeling te maken, te zwemmen, gebruik te maken van de sauna, spelletjes te spelen, muziek te luisteren, te relaxen met een goed boek of om te genieten van een energetische behandeling. 

Maandag- en dinsdagochtend is er een uitgebreide Kerst-ontbijttafel. Er staan allerlei activiteiten op het programma waar je gratis aan deel kunt nemen zoals een wandeling met een IVN-gids,  sauna, zwemmen, spelletjes, voorlezen, karaoke. Er zijn ook betaalde activiteiten zoals een bingo, pokerworkshop en allerlei behandelingen (massages etc). 

Op 1e Kerstdag is er een barbecue. Buiten onder het afdak staan barbecues waar we vlees en vis op gaan bereiden. Binnen staan de bijgerechten. 2e Kerstdag is er een verrassingsdiner. (Uiteraard zal er rekening worden gehouden met diëten en allergieën) 

Iedereen neemt een klein cadeautje mee voor onder de Kerstboom. Op 1e Kerstdag krijgt iedereen een cadeautje. Ruilen mag :)

Maaltijden zijn inbegrepen in de prijs inbegrepen. Voor drankjes mag je geven wat je denkt dat het waard is.