Coaching Workshop voor mannen

Coaching Workshop voor mannen

Zaterdag 21 oktober 2017

Contact leggen met nieuwe mensen en jezelf als een SocialMAN

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat steeds meer mensen alleenstaand zijn. Het CBS verwacht dat dit aantal de komende jaren zal stijgen.

Wij van WeSocialMEN, hebben (meer dan 200) mannen tools, inzichten en handvatten vanuit onze eigen ervaring gegeven tijdens een workshop en vervolgtraining(en) zodat zij ZELF in actie zijn gekomen en gebleven om niet aan deze trend mee te doen. Het resultaat hiervan is dat enkele van hen nu zijn getrouwd; andere wonen samen; weer andere hebben een relatie en ja, weer andere zijn nog single. Maar nu met meer zelfvertrouwen en lekkerder in hun vel, op zoek.

Velen van hen zijn gestart tijdens een workshop van WeSocialMEN. Op zaterdag 21 oktober bieden we jou ism met Relatieplanet.nl de kans om hier zelf ook een stap in te zetten.

Natuurlijk is het niet allemaal ‘rainbow and sunshines’. Het is een waardevol leerproces wat ups en downs kent omdat jij je persoonlijk ontwikkelt op het gebied van relaties. Wanneer je hiervoor open staat, is deze workshop voor jou.

Wat je o.a. leert:

-hoe je contact legt met een vrouw, offline en online;

-hoe je het gesprek gaande houdt,

-nieuwe perspectieven op vragen die je kunt stellen tijdens de workshop.

Omdat we spreken vanuit onze eigen ervaring, bieden we je de kans om zelf ook ervaring op te doen. Je gaat namelijk met ons mee de straat op in Utrecht. Je stapt dmv onze oefeningen uit je comfort zone en je gaat contact leggen. Deze ervaringen geven je nieuwe inzichten in het loslaten van wat anderen van je kunnen vinden, afwijzing en niet weten wat te zeggen. Zie www.wesocialmen.com voor een teaser video van wat je op straat kunt gaan doen.

Op zaterdag 21 oktober bieden we je persoonlijke aandacht. Wees daarom bewust dat we een maximaal aantal plaatsen in de zaal beschikbaar hebben. Schrijf je snel in om zeker te zijn van je plaats. Ook bieden we je een 1-op-1 Masterclass als vervolgstap aan wanneer jij verder wilt groeien op het gebied relaties. Dit betekent de relatie met anderen, en de relatie met jezelf.

Je krijgt van ons:

-interactieve workshop;

-praktijkoefeningen op straat;

-een werkboek

-optie voor een vervolgstap;

-koffie en thee.

Kom je ook? Voel je vrij om je aan te melden en dan zien wij elkaar op zaterdag de 21e!

www.wesocialmen.com / hello@wesocialmen.com

Boek hier