Maak gratis een profiel aan

Lunch in the dark

Zondag 18 november

Automatisch gaan je andere zintuigen goed aan het werk als je in het donker gaat eten. De vijf-gangen lunch bestaand uit (h)eerlijke gerechten met prachtige streekproducten wordt namelijk opgediend in een volstrekt donkere ruimte.

Het is een grote verrassing wat we gaan eten!  De smaakpapillen worden goed op de proef gesteld tijdens elke gang. Boerderijcafé Mausel maakt alles zelf en werkt zoveel mogelijk met verse, streek- en biologische producten. Daarnaast halen ze ook diverse gewassen en kruiden uit eigen moestuin.  Vegetariër of een allergie? Geen probleem en geef maar aan na de aanmelding.

Tussen 12.00 en 12.15 word je ontvangen met een kopje koffie of thee. Vervolgens word je begeleid naar de eetzaal, waar het volledig donker is. Daar aangekomen krijg je een heerlijk aperitiefje om daarna aan de uitgebreide lunch te beginnen. Het blijft de hele tijd donker, pas na het eten gaat het licht aan en zie je met wie je aan tafel gezeten hebt.

Als je op zoek bent naar een eetervaring als geen andere, dan ben je bij deze lunch aan het juiste adres! Leden betalen €35, niet-leden €42. Dit bedrag is inclusief onbeperkt fris/bier/wijn, een sprankelend aperitief en na afloop koffie/thee.