Maak gratis een profiel aan

Oud en Nieuw op Terschelling

Zaterdag 29 december

Wil jij Oud en Nieuw op een hele bijzondere wijze vieren en leuke singles leren kennen? Dan is dit evenement echt iets voor jou! Vaar mee op een traditionele klipper over het wad en beleef de jaarwisseling aan boord van het schip.

Op het schip de Broedertrouw zorgen de schipper en de bemanning ervoor dat de sfeer er goed in zit. Broedertrouw is een snelle zeiler van 34 meter. De kombuis is comfortabel met zitruimte voor alle gasten. Aan boord zijn 3 douches en 3 toiletten en je verblijft in een gedeelde 2, 3 of 4 persoons hut. Zeilervaring is niet nodig: de ervaren bemanning maakt je wegwijs aan boord. Het eten wordt bereid door de vaste kok, die heerlijke gerechten in petto heeft. 

 

Het programma
Voor dit evenement is het volgende programma samengesteld: 

 

29 december
Vanaf 20.00 uur ben je welkom aan boord. Je wordt ontvangen met koffie/thee en maakt kennis met de andere deelnemers.
 

30 december
Je mag ook deze ochtend voor 10:00 uur aankomen, dan kun je ook nog mee. Rond die tijd legt de schipper de (zeil)regels uit aan boord en dan worden de trossen losgegooid en zeil je naar Terschelling over het wad. De wind, de zee, de eilanden, het wad, de vogels: alles in een bijzondere winterse sfeer. Misschien zie je wel zeehonden! Afhankelijk van de getijden en de wind komen we rond 16.00 uur aan in de haven van Terschelling. Vervolgens eet je gezellig aan boord. 's Avonds worden er spelletjes gespeeld aan boord of kun je het havendorp West-Terschelling in.
 

31 december
's Ochtends eet je gezamenlijk met de groep, daarna hebben is er alle tijd om te wandelen door de duinen en over het strand. Oudejaarsavond wordt gevierd op het schip, met spelletjes en of muziek. Middernacht is natuurlijk bubbels en vuurwerk! Daarna kan je tot in de vroege uurtjes dansen in de kroegen van Terschelling.
 

1 januari 
Je geniet van het Nieuwjaarsontbijt en zeilen vervolgens terug. Circa 16.00 uur ben je weer terug in Harlingen. 

 

Dit evenement is inclusief:

 • Opgemaakt bed in een gedeelde hut
 • Volpension aan boord: 3x luxe ontbijt, 3x lunch, 2x diner
 • Koffie en thee, lekkers.
 • Glas bubbels, oliebollen
 • Havengelden en toeristenbelasting
 • Brandstofkosten
 • Reisbegeleider & kok
   

Exclusief:

 • Overige drankjes, deze reken je ter plekke af
 • Handdoeken zelf meenemen of ter plekke huren
 • Parkeren auto Harlingen € 5 per dag
   

Er zijn voor dit evenement 26 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met boeken!

Boek hier