Relatie workshop 17-2

zaterdag 17 februari

Meer liefde en meer social vrijheid in je leven!

Ben je op zoek naar een gevoel van meer sociale vrijheid? Sta je open voor meer liefde in je leven?! Ja en ja?! Fijn. Nog voor Valentijnsdag organiseert WeSocialMEN een workshop in Utrecht waarin deze gevoelens centraal staan.Kom je ook?! :)

Op zaterdag 17 februari bekrachtigen we je om zelf in actie te komen en te blijven op het gebied van relaties. Centraal als onderwerp staat ‘hoe leg je contact met een vrouw’. Dit event wordt voor de 9e keer gehouden ism WesocialMEN.

Om meer sociale vrijheid voor jezelf te creëren, ga je tijdens de workshop met ons de straat op om uit je comfort zone te stappen. Door deze ervaringen leer je omgaan met wat anderen van je kunnen vinden, afwijzing en het benaderen van mensen op straat. Het resultaat is dat je ‘meer van jezelf laat zien’ en je daardoor vrijer voelt in het uitspreken van wat je denkt en voelt. 

Om meer liefde in je leven te creëren, krijg je tools aangereikt hoe je een gesprek opent, zowel offline als online, en hoe je een gesprek gaande houdt en hiermee verbindt. Ook gaan je vragen die je over dit onderwerp hebt, beantwoord worden. Tijdens de workshop, wanneer je voelt dat je meer verdieping over dit onderwerp en jezelf wilt, bieden we je een 1op1 Masterclass sessie aan. Jij kiest.

Resultaten van members zijn dat zij lekkerder in hen vel zitten. Meer sociale vrijheid en liefde voelen. Enkele zijn getrouwd, anderen wonen samen of delen nu hen leven. Ook zijn zij de verbinding met zichzelf aangegaan, iets wat bij WeSocialMEN centraal staat. Wij geloven dat wanneer jij je richt op je persoonlijke groei, jij sneller resultaten krijgt zoals een telefoonnummer of date. Dit spreidt zich uit in andere gebieden van je leven.

De workshop wordt gegeven door Robin Kastermans. Hij is de oprichter van WeSocialMEN en wordt bijgestaan door zijn crew van oud-members waarvan enkele nu ook trainer zijn. Robin was iemand die weinig sociale vrijheid en liefde kende. In de zomer van 2012 vond hij het tijd dat dit anders moest. Hierop heeft hij actie genomen met trainingen door Europa. Inmiddels heeft hij, vanuit zijn eigen ervaring, hier een bedrijf over opgericht, een boek geschreven en deelt hij zijn leven vanuit liefde en plezier.

Kom je ook? Schrijf je dan voor de workshop voor meer sociale vrijheid en liefde in je leven. Tot zaterdag 17 februari!

Zie link voor een teaser video van wat je op straat kunt gaan doen.  Er is maar beperkt plaats voor 20 mannen. Schrijf je snel in om zeker te zijn van je plaats.

Als vervolgstap kan je een 1-op-1 Masterclass volgen wanneer jij verder wilt groeien op het relatiegebied. Dit betekent de relatie met anderen, en de relatie met jezelf

Boek hier