Maak gratis een profiel aan

Sunset Cruise

Vrijdag 10 Juli

De wind door je haren, een mooie zonsondergang en nieuwe mensen ontmoeten....
Verlang jij er ook zo naar om weer leuke dingen te doen en te genieten van de vrijheid? Zolang we verstandig afstand houden, is veel mogelijk.
 

Vanaf 19 uur verwelkomt de schipper je met een drankje en dit keer met als extraatje een tosti. Om 19.30 uur gooit de crew de trossen los en vaart het schip de haven uit.  Nadat de witte zeilen zijn gehesen, nestel je je in de rode zitkussens op het dek, maak je een praatje met de andere deelnemers, haal je een drankje aan de bar, geniet je van de zonsondergang en/of help je de bemanning een handje mee met het zeilen.
 

Na de zonsondergang gaat de betoverende boordverlichting en muziek aan en kun je dansen aan dek, gezellig kletsen of gewoon lekker genieten. Je hebt voldoende tijd om in een ongedwongen sfeer contact te maken met de andere gasten. Een gezellig avond uit…. en wie weet ontmoet je wel de ware!
 

Gedurende de avond serveert de crew wat borrelhapjes.  Bovendien is onbeperkt koffie/thee en water inbegrepen. Overige drankjes en hapjes of wat te eten bestel je via pin betaling.
 

Locatie   :  vertrek vanaf de Bataviahaven te Lelystad
Tijd         :  van 19:30 uur tot 23:00 uur (vanaf 19:00 uur aan boord)
Prijs        :  incl. koffie/thee/water, een welkomstdrankje, tosti, wat hapjes en gezelligheid.

Veiligheid : Zeilschip Bounty heeft een protocol met richtlijnen van het RIVM opgesteld om het uitje zo verstandig mogelijk uit te voeren. 

Boek hier