Maak gratis een profiel aan
Mijn profiel wijzigen Mijn inschrijving beheren Mijn abonnement wijzigen Instellingen Laatst bekeken Foto op verzoek toestemmingen Geblokkeerde profielen
Maak gratis een profiel aan

Theatervoorstelling Blind date

20 aug. - 6 sept. 2018

Wil jij Katja Schuurman en Thijs Römer in de hartstochtelijke theatervoorstelling Blind date zien? Via Relatieplanet ontvang je nu 20% korting per ticket! Je kunt de datum en het aantal kaarten zelf selecteren.

Katja Schuurman en Thijs Römer ontroeren in een bitterzoete pas de deux voor op de zwoele zomeravond, naar de gelijknamige filmklassieker van Theo van Gogh. Het echtpaar Katja en Pom kan na het verlies van hun driejarig dochtertje onmogelijk bij elkaar blijven. Maar loslaten lukt evenmin. Door middel van contactadvertenties, waarbij ze zich steeds als een ander persoon voordoen, proberen zij hun gevoelens te tonen en hun gebroken hart te helen. Dat levert een indrukwekkend, wrang en teder rollenspel op waarin twee mensen - dansend tot de laatste snik - hun noodlot proberen te omarmen.

Thijs Römer schreef deze nieuwe toneelbewerking en Ruut Weissman regisseert. De rol van de ober/danser Marcel wordt gespeeld door Francis Sinceretti, voormalig solist van het Nationale Ballet.

De voorstelling is te zien van 12 augustus tot en met 6 september in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Als lid van Relatieplanet ontvang je 20% korting. Kaarten bestel je via onderstaande knop.

Boek hier