Tweedaagse dating workshop voor mannen

Tweedaagse datingworkshop voor mannen

31 maart & 1 april

Zelfverzekerd en consistent de vrouwen aanspreken tot wie jij je aangetrokken voelt. Zodra een kans zich voordoet, die kans zelfverzekerd en ontspannen daadwerkelijk grijpen. De tools in handen hebben om een positie van overvloed aan vrouwen in jouw leven te creëren. Van jezelf kunnen zeggen dat je “goed” bent met vrouwen bent. Niet om op te scheppen, niet om indruk te maken. Maar gewoon omdat dat zo is. Bovenstaande klinkt misschien aangezet of dramatisch. Echter, gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring durven en kunnen wij beweren dat met de juiste instelling en focus dit voor iedereen mogelijk is. Dat is ook meteen wat wij hier bij MasterFlirt doen. Persoonlijke groei als man en succes met vrouwen. De Bootcamp zal dit proces voor jou in een stroomversnelling brengen. Niet met behulp van trucjes of gimmicks. Maar enkel vanuit authentieke mannelijkheid en intrinsiek zelfvertrouwen.

Sinds 2001 geeft MasterFlirt workshops aan mannen op het gebied van dating, relaties en persoonlijke ontwikkeling als man. De tweedaagse Bootcamp is hun paradepaardje. 31 maart en 1 april is de volgende Bootcamp en bij deze krijg jij de kan om met korting hier aan deel te nemen.

Het doel van deze intensieve tweedaagse workshop is om jou alle tools, inzichten en input te geven om zelf het succes in de liefde en het daten te creëren waar jij naar op zoekt bent.

Alle facetten van het daten en het vinden van een leuke vriendin komen in deze workshop aan bod. Het vergroten en versterken van jouw zelfvertrouwen. De nuances van lichaamstaal. Het op leuke en positieve wijze aanspreken die ene leuke vrouw. Om daarna er natuurlijk ook een leuk gesprek mee te hebben, zonder bang te zijn dat het doodbloed. Dit en nog veel meer wordt uitgebreid behandeld.

Deze Bootcamp is over de loop van ruim 15 jaar geperfectioneerd. Duizenden mannen zijn jou al voor geweest en plukken nog dagelijks de vruchten van hun tweedaagse Bootcamp experience. Nu is het jouw beurt.

Het bijzondere aan deze workshop is de combinatie van theorie en praktijk. 's Avonds ga je namelijk samen met ervaren coaches de theorie in de praktijk in het nachtleven van Rotterdam toepassen. Kennis moet je toepassen om het te integreren in wie je bent.

Klik hier om meer te lezen over de Bootcamp en om je aan te melden. Als Relatieplanet-lid krijg jij een speciale kortingscode twv € 50 : RELPLA2018  

Boek hier