Valentijns weekend op Ameland

vrij 9 - ma 12 februari 2018

Wie gaat er mee naar Ameland? Lekker wandelen over het strand, genieten van de mooie natuur en van het gezelschap! Als full member van Relatieplanet krijg je korting op je boeking.

Tijdens dit Valentijnsweekend leren 20 tot 32 singles elkaar kennen op Ameland met haar talrijke schelpenpaden en brede stranden! Het wordt een echt verwenweekend tijdens je verblijf in een comfortabele huis voorzien van wellness.

De ruime 10- tot 12-persoonshuizen van Kleinvaarwater liggen minder dan een kilometer van het strand en op loopafstand van het dorpje Buren. In elk huis hebben we een eigen zonnebank, sauna, stoomcabine, ligbad met whirlpool en binnenzwembad. Je deelt je huis met leeftijdsgenoten.

Vanaf vrijdag 16:30 uur word je ontvangen met een drankje in het huis. Kom je eerder naar het eiland, dan kan je lekker uitwaaien op het strand of alvast het eiland verkennen. Ben je druk en neem je een boot later dan ben je ook nog op tijd voor het eten (we eten rond 19.00 uur). ’s Avonds koken en eten we met de hele groep. Je leert elkaar op een originele manier kennen tijdens dit soort gezamenlijke activiteiten.

Zaterdag beginnen we de dag met een gezamenlijk ontbijt. We maken een strandwandeling en daarna kan je lekker opwarmen in het zwembad of in de sauna. Na het diner is een dropping georganiseerd! Het eiland is niet groot, dus het is vast niet moeilijk om weer onze Wellnessboerderij te vinden in het donker.

Zondag kan je kiezen om naar het grote zwembad te gaan van Vakantiepark Klein Vaarwater of om te gaan strandjutten. Na de lunch kan je met een groepje naar de vuurtoren te lopen of je blijft lekker binnen om te gaan volleyballen of te gaan bowlen. 's Avonds bekijken we een griezelfilm en gaan dansend de nacht in... 

Tussen alle activiteiten door heb je voldoende tijd om te relaxen bij het knapperende houtvuur, te genieten van de wellness in de boerderij, een boek te lezen, uit te rusten, een spelletje te spelen etc. of om actiever te zijn (darten, biljarten, zwemmen, fitnessen, kegelen, wandelen, fietsen). Als je maandagochtend het huis verlaat, heb je nog alle tijd om van alles (met elkaar) te ondernemen voordat je de boot naar huis neemt.

Dat deze relaxte manier van kennismaken werkt blijkt uit het grote aantal vriendschappen en relaties die al zijn ontstaan. Bekijk hier de foto’s en het verslag van vorige weekenden.

 

Boek hier