Sunset Cruise

Varen op zeilschip Bounty

Vrijdag 1 juni 2018

Kom aan boord van het romantische zeilschip de Bounty en ontmoet andere singles op een unieke, ontspannen manier.

De schipper helpt je aan boord en biedt je direct een welkomstdrankje aan. Rond 20:30 gooit de crew de trossen los en vaart het schip de haven uit. Nadat de zeilen zijn gehesen begint de ontspannen tocht. Of je er nu voor kiest om gezellig plaats te nemen op de zitkussens op het dek, een drankje te halen aan de bar of de bemanning een handje meehelpt met het zeilen: gezellig wordt het zeker.

Het romantisch zeilschip de Bounty is dé plek voor een onvergetelijke avond. Het is een perfecte gelegenheid om op een ongedwongen manier contact te maken met andere gasten. Omdat zeilen hongerig maakt zal de crew de hele avond borrelhapjes serveren. Je kunt de hele avond onbeperkt koffie, thee en water drinken; overige drankjes kun je los bestellen.

Slapen onder de sterren of in de kombuis? Dat kan op zeilschip Bounty! Voor € 14 mag je blijven slapen en krijg je ‘s ochtends een ontbijt aan boord. Neem wel je eigen slaapzak en luchtbed of matje mee. Toiletten zijn aan boord aanwezig. Tegen een kleine betaling kan je ook gebruik maken van de faciliteiten (toiletten en douches) van de Bataviahaven.

Locatie: vertrek vanaf de Bataviahaven te Lelystad
Tijd: van 20:30 uur tot 24:00 uur (vanaf 20:00 uur aan boord)
Prijs: incl. hapjes, koffie/thee/water, een welkomstdrankje en gezelligheid.
Upgradekosten  overnachten: € 14,- incl ontbijt
Doelgroep: vanaf 35 jaar

Boek hier