Wandelweekend in Twente

Wandelweekend in Twente

UITVERKOCHT

Een lang weekend er helemaal uit in Twente.

Met leuke mensen, in een mooi luxe huis, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een wandelweekend i.s.m. Go-Out in het kort. Als Relatieplanet full member krijg je fikse korting! Je betaalt €189 ipv. €230

Wij organiseren al jaren minimaal twee keer per jaar een wandelweekend. Dit keer kunnen er maximaal 16 personen mee doen. Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt.

We verblijven altijd in een mooie accommodaties in een mooie omgeving. Dit keer zijn het 2 bungalows op een park midden in de bossen bij Oldenzaal. Dat is lekker sfeervol huis, met Finse sauna, stoomcabine en bubbelbad. Tijdens weekend zorgt onze eigen vaste kok voor het ontbijt en het avond eten. En na een lekkere wandeling is er altijd weer een bijzonder smakelijke kop eigengemaakte soep. Dit huis ligt op het Landgoed Het Hulsbeek en vlakbij de sauna Saré, voor als je een dagje niet mee wil lopen. Tijdens het weekend maken we vier afwisselende wandelingen. We lopen door bossen en weilanden van Twente. Zo loop je weer door een prachtig beekdal en daarna is er weer een geweldig uitzicht. De maximale afstand die we tijdens het weekend zullen afleggen is ongeveer 15 km per dag. En we nemen ook altijd ruim de tijd voor een lekkere lunch. Het wandeltempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te lopen.

De Go-out wandelweekenden zijn niet alleen maar wandelen, er is ook alle ruimte om ook andere dingen op jezelf of samen met anderen te doen. De wandelingen zijn zodanig opgezet dat je er ook voor kunt kiezen om slechts een deel van de wandeling mee te lopen. Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

Boek hier