Maak gratis een profiel aan
Mijn profiel wijzigen Mijn inschrijving beheren Mijn abonnement wijzigen Instellingen Laatst bekeken Foto op verzoek toestemmingen Geblokkeerde profielen
Maak gratis een profiel aan

Wandelweekend De Hoge Venen

Vrijdag 5 oktober

Tijdens het lange wandelweekend verblijf je in een mooi huis in de Ardennen, in het plaatsje Xhoffraix. Dit is een luxe groepsaccommodatie, met o.a. een sfeervolle woonkamer en sauna. De kok zorgt het hele weekend voor het ontbijt en het avond eten.

Pak je koffers, volg de gids over de paden van de Hoge Venen op het hoogste punt van België, in de nabijheid van Malmedy, Spa, Francorchamps of Monschau. Bossen, doorsneden door wildbeken en bospaden omringen onze typische dorpen! Na zo'n adembenemende tocht door de Venen, kom je weer thuis en staat de soep al voor je klaar. Zo kun je voluit genieten van enkele mooie, rustige vakantiedagen.
 

Tijdens het weekend maken we vier afwisselende wandelingen. De maximale afstand die we tijdens het weekend zullen afleggen is ongeveer 15 km. En we nemen ook altijd ruim de tijd voor een lekkere lunch. Het wandeltempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te lopen.  
 

Het weekend bestaat niet alleen uit wandelingen: er is ook alle ruimte om zelf of met anderen iets anders te ondernemen. De wandelingen zijn zodanig opgezet dat je er ook voor kunt kiezen om slechts een deel van de wandeling mee te lopen. Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop. Boek nu en beleef een heerlijk relaxed weekend in het mooiste natuurgebied van Belgie! 

Boek hier