Maak gratis een profiel aan

Tijdelijk bij Relatieplanet: chatten met gratis leden

Het wordt lekker weer buiten, alles staat in bloei: we krijgen zin om eropuit te gaan! Hoe fijn is het om dit te doen met een bijzonder iemand? Daarom doopt Relatieplanet mei om tot date-maand. Tot en met 26 mei 2019 kun je 2 gesprekken per dag ontgrendelen met gratis leden. Met wie ga jij chatten? 

Hoe werkt het?

Ga naar het profiel van het gratis lid waarmee je wilt chatten en klik op 'bericht sturen'. In het gesprek met een gratis lid staat een grote groene knop met 'Gesprek ontgrendelen'. Door op de knop te klikken kunnen betalende leden het gesprek ontgrendelen en direct starten met chatten. Het gratis lid krijgt vervolgens een melding dat het gesprek met hem/haar is ontgrendeld. Je herkent gratis leden doordat zij geen kroontje (♛) naast hun naam hebben.

 

Tips

  • Deel nooit zomaar je e-mailadres of andere contactgegevens.
  • Kijk voordat je een gesprek ontgrendelt eerst of diegene onlangs online is geweest, dit zie je terug op hun profiel. Is diegene nu online, dan staat er een groen bolletje naast hun naam.
  • Stuur voor het ontgrendelen eerst een bericht en wacht op een smiley om te kijken of de interesse wederzijds is. Omdat je maar 2 gesprekken per dag kunt ontgrendelen, is het zonde als je geen reactie krijgt!

 

Start met chatten