Maak gratis een profiel aan

Tijdelijk bij Relatieplanet: chatten met gratis leden

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken om online in contact te komen met nieuwe mensen. Daarom geven wij nu tijdelijk al onze betaalde leden de mogelijkheid om per dag 2 gesprekken ‘te ontgrendelen’ met leden zonder een abonnement!

Normaal kunnen leden zonder abonnement alleen smileys terugsturen en geen tekstberichten. Het leuke aan deze actie is dat zodra jij het gesprek hebt ontgrendeld, jullie direct kunnen beginnen met chatten! 

Hoe werkt het?

Ga naar het profiel van het gratis lid waarmee je wilt chatten en klik op 'bericht sturen'. In het gesprek met een gratis lid staat een grote groene knop met 'Gesprek ontgrendelen'. Door op de knop te klikken kunnen betalende leden het gesprek ontgrendelen. Het gratis lid krijgt vervolgens een melding dat het gesprek met hem/haar is ontgrendeld. Je herkent gratis leden doordat zij geen kroontje (♛) naast hun naam hebben.

 

Tips

  • Kijk voordat je een gesprek ontgrendelt eerst of diegene onlangs online is geweest, dit zie je terug op hun profiel. Is diegene nu online, dan staat er een groen bolletje naast hun naam.

  • Stuur vóór het ontgrendelen eerst een bericht en wacht op een smiley om te kijken of de interesse wederzijds is. Zo kun je deze functionaliteit het meest effectief inzetten.

  • Deel nooit zomaar je e-mailadres of andere contactgegevens.

 

Start met chatten