Imagocoaching bij Relatieplanet

Er zijn van die momenten waarop je je realiseert dat je wel wat hulp kan gebruiken bij je (eerste)voorkomen. Bijvoorbeeld bij je eerste date. Wat trek je aan? De imagocoach van Relatieplanet gelooft dat je soms met kleine veranderingen het beste uit jezelf kan halen. Zij verdiept zich in jou en doet meer dan alleen advies geven over de juiste kledingvorm en -kleur. Het gaat verder dan alleen de buitenkant. Het is een combinatie van coaching en styling.

 

Wat doet de imagocoach voor jou?

Via een online privéconsult van een half uur kan je advies krijgen.
De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen:

  • Wat trek ik aan op m’n eerste date?
  • Welke kleur haalt het beste van mij naar boven?
  • Wat doet mijn figuur het beste doen uitkomen?
  • Heel veel spullen maar niets om aan te trekken?
  • Advies bij nieuwe combinaties en wat doe ik weg?
  • Op leeftijd? Opnieuw naar jezelf kijken. Een update.

​Speciaal voor alle Relatieplanet leden hanteert de imagocoach een speciaal tarief van € 25 voor een online privéconsult.

Heb je vragen of wil je consult aanvragen? Stuur een mail met jouw gegevens en vragen naar klantenservice@relatieplanet. De imagocoach neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Even voorstellen


Salimah Gablan werkt al meer dan 23 jaar met heel veel passie en plezier als freelance imago- en stijlcoach voor verschillende Nederlandse tijdschriften. Zij heeft de styling gedaan voor creatieve en inspirerende modeartikelen en human interest artikelen voor bladen als Elegance, Grazia, Esquire en de LINDA.

“Bij imagocoaching is persoonlijke aandacht, het inlevingsvermogen en een geoefend oog van groot belang. Natuurlijk is het ook heel belangrijk dat ik iemands persoonlijkheid kan laten stralen door middel van kleding. Maar ik zie het als mijn taak om mensen te verrassen en te laten zien dat je jezelf sterker en mooier kan maken door de juiste kleding en accessoires te kiezen. Daarbij is de keuze voor de juiste maat, kleur, combinatie en het materiaal essentieel.”

- Salimah Gablan -

Salimah op Share a Perfect Day

Bezoekers kregen afgelopen event op Share a Perfect Day in Hilvarenbeek de mogelijkheid om gratis advies te krijgen van onze imago- en stylingcoach over hun kledingstijl, verschillende kledingmomenten, de vorm van hun figuur, kleur en andere aspecten van persoonlijke styling. Naast de sessies van Salimah was er de mogelijkheid om de perfecte profielfoto te laten maken door het hele imago- en stylingteam. Zie hier voor een impressie.