Imagocoaching bij Relatieplanet

Er zijn momenten waarop je je realiseert dat er iets moet veranderen. Dat je niet het beste uit jezelf haalt. De imagocoach van Relatieplanet gelooft dat je soms moet veranderen om jezelf te blijven. Zij verdiept zich in de persoon en doet meer dan alleen advies geven over de juiste kledingvorm en -kleur. Het gaat verder dan alleen de buitenkant. Het is een combinatie van coaching en styling.

Even voorstellen


Salimah Gablan werkt al meer dan 23 jaar met heel veel passie en plezier als freelance imago- en stijlcoach voor verschillende Nederlandse tijdschriften. Zij heeft de styling gedaan voor creatieve en inspirerende modeartikelen en human interest artikelen voor bladen als Elegance, Grazia, Esquire en de LINDA.

“Bij imagocoaching is persoonlijke aandacht, het inlevingsvermogen en een geoefend oog van groot belang. Natuurlijk is het ook heel belangrijk dat ik iemands persoonlijkheid kan laten stralen door middel van kleding. Maar ik zie het als mijn taak om mensen te verrassen en te laten zien dat je jezelf sterker en mooier kan maken door de juiste kleding en accessoires te kiezen. Daarbij is de keuze voor de juiste maat, kleur, combinatie en het materiaal essentieel.”

- Salimah Gablan -

Wat doet de imagocoach voor de leden van Relatieplanet?
 

1. Een online consult in een privésessie. Een half uur consult kost € 25, een afspraak aanvragen kan via de klantenservice van Relatieplanet. De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen:

 •   Wat trek ik aan op m’n eerste date?
 •   Welke kleur haalt het beste van mij naar boven?
 •   Wat doet mijn figuur het beste doen uitkomen?
 •   Heel veel spullen maar niets om aan te trekken?
 •   Advies bij nieuwe combinaties en wat doe ik weg?
 •   Op leeftijd? Opnieuw naar jezelf kijken. Een update.
   

2. Imago- en stylingclinics. Doelstellingen in de clinics zijn:

 •    Stap 1: Identiteit. Onderzoek wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat.
 •    Stap 2: Charisma / uitstraling. Vergroot je charisma met de juiste mindset en lichaamstaal.
 •    Stap 3: Imago. Versterk je imago met een persoonlijke figuuranalyse‚Ä®, kleuranalyse‚Ä® en stylingadvies.
   

Het imago- en stylingteam bestaat uit een imagocoach, kapper, visagist en een fotograaf. Na de imago- en stylingsessies worden professionele foto’s gemaakt die je mee krijgt. Houd de evenementenpagina van Relatieplanet in de gaten voor de eerstvolgende clinic. De prijs per clinic is € 149 per persoon.
 

Salimah op Share a Perfect Day

Bezoekers kregen afgelopen event op Share a Perfect Day in Hilvarenbeek de mogelijkheid om gratis advies te krijgen van onze imago- en stylingcoach over hun kledingstijl, verschillende kledingmomenten, de vorm van hun figuur, kleur en andere aspecten van persoonlijke styling. Naast de sessies van Salimah was er de mogelijkheid om de perfecte profielfoto te laten maken door het hele imago- en stylingteam. Zie hier voor een impressie.