Maak gratis een profiel aan

Gesprek ontgrendelen

Nieuw bij Relatieplanet: gesprek ontgrendelen

Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke date! Vanaf 16 t/m 31 maart maken wij het opnieuw mogelijk om te chatten met gratis leden door een gesprek te ontgrendelen.

Je kunt gedurende deze periode 1 gesprek per dag ontgrendelen, zodat je nog meer leuke singles kunt ontmoeten: ook als zij geen abonnement hebben.
 

Hoe werkt het?

Je kunt een gesprek ontgrendelen door een gesprek met een gratis lid te starten. Leden met een gratis profiel kun je herkennen omdat ze geen kroontje (♛) naast hun naam hebben.

Let op: dit kan niet direct vanuit het profiel! Stuur eerst een bericht naar een gratis lid zodat er een gesprek ontstaat.

Onderaan het gesprek zie je, van 16 t/m 31 maart, een groene knop met 'gesprek ontgrendelen' staan. Klik op deze knop om onbeperkt te chatten.Veel chatplezier!
 

Tips

- Deel nooit zomaar je e-mailadres of andere contactgegevens.
- Laat met een bericht weten dat het gratis lid nu onbeperkt met jou kan chatten.
- Kijk voordat je een gesprek ontgrendelt eerst of diegene onlangs online is geweest, dit zie je terug op hun profiel. Is diegene nu online, dan staat er een groen bolletje naast hun naam.

Voor betalende leden: voordat je een gesprek direct ontgrendelt, stuur een bericht en wacht op een smiley om te kijken of de interesse wederzijds is.
Voor gratis leden: wil je dat jouw gesprek ontgrendelt wordt, stuur een smiley en laat zien dat je interesse hebt.

Wil je direct onbeperkt chatten én zelf gesprekken ontgrendelen? Neem dan nu een abonnement.