Maak gratis een profiel aan

Gesprek ontgrendelen

Nu bij Relatieplanet: gesprek ontgrendelen

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken om online in contact te komen met nieuwe mensen. Daarom geven wij nu tijdelijk al onze betaalde leden de mogelijkheid om per dag 2 gesprekken ‘te ontgrendelen’ met leden zonder een abonnement!

Hoe werkt het?

Je kunt een gesprek ontgrendelen door een gesprek met een gratis lid te starten. Leden met een gratis profiel kun je herkennen omdat ze geen kroontje (♛) naast hun naam hebben.

Let op: dit kan niet direct vanuit het profiel! Stuur eerst een bericht naar een gratis lid zodat er een gesprek ontstaat.

Je ziet dan een groene knop met 'gesprek ontgrendelen' staan. Klik op deze knop om onbeperkt te chatten.


Tips

  • Kijk voordat je een gesprek ontgrendelt eerst of diegene onlangs online is geweest, dit zie je terug op hun profiel. Is diegene nu online, dan staat er een groen bolletje naast hun naam.

  • Stuur vóór het ontgrendelen eerst een bericht en wacht op een smiley om te kijken of de interesse wederzijds is. Zo kun je deze functionaliteit het meest effectief inzetten.

  • Deel nooit zomaar je e-mailadres of andere contactgegevens.

Wil je zelf het initiatief nemen en direct onbeperkt chatten én zelf gesprekken ontgrendelen? Neem dan nu een abonnement.