Maak gratis een profiel aan

Gesprek ontgrendelen

Nieuw bij Relatieplanet: gesprek ontgrendelen

Regelmatig maken wij het mogelijk om te chatten met gratis leden door een gesprek te ontgrendelen.

Zodra deze functionaliteit actief is, geven wij de mogelijkheid om 2 gesprekken per dag ontgrendelen, zodat je nog meer leuke singles kunt ontmoeten: ook als zij geen abonnement hebben.
 

Hoe werkt het?

Je kunt een gesprek ontgrendelen door een gesprek met een gratis lid te starten. Leden met een gratis profiel kun je herkennen omdat ze geen kroontje (♛) naast hun naam hebben.

Let op: dit kan niet direct vanuit het profiel! Stuur eerst een bericht naar een gratis lid zodat er een gesprek ontstaat.

Als deze functionaliteit is vrijgegeven, zie je een groene knop met 'gesprek ontgrendelen' staan. Klik op deze knop om onbeperkt te chatten.

Tips

  • Deel nooit zomaar je e-mailadres of andere contactgegevens.
  • Kijk voordat je een gesprek ontgrendelt eerst of diegene onlangs online is geweest, dit zie je terug op hun profiel. Is diegene nu online, dan staat er een groen bolletje naast hun naam.
  • Stuur voor het ontgrendelen eerst een bericht en wacht op een smiley om te kijken of de interesse wederzijds is. Omdat je maar 2 gesprekken per dag kunt ontgrendelen, is het zonde als je geen reactie krijgt!

Wil je direct onbeperkt chatten én zelf gesprekken ontgrendelen? Neem dan nu een abonnement.